Nová známosť?

Príspevok v téme: Nová známosť?
Liquid

Už asi rok zisťujem že moji kamarati niesu to čo bývali a nebavi ma to už s nimi....sú stále na tom istom a to mna moc nenapĺňa -nikam sa nepohúť. Neviem či sa tu pohybuje niekto kto je na tom podobne ze by rád spoznal niekoho nového,zaujímavého....nehliadnuc na pohlavie...bydlisko....vek.. (mám 18 ale väčšinou si rozumiem aj so staršími ľuďmi)
Budem rada ak sa niekto taký najde)
Ak áno kľudne napíš- Basicliqudneeds@gmail.com
Ďakujem:)

Liquid

Tutenstein
Tak niekto sa ozval ale neviem ešte či z toho niečo bude.. sú to väčšinou ľudia čo si mýlia pojem kamarát a kamarát s výhodami i ked niekto to pochopil aj správne a to ma teší
Každopádne som stále otvorená novým ľudom
:)

Liquid

povedala by som ze mám rada umenie každého druhu ale najoblubenejsia je asi ta maľba . Tam kde byvam nic take nefunguje je tam ZUŠ ktorej som absolvent asi uz 3roky-na odbore pravé maľby/ Čo sa týka tanca a hudby tak na tych krúžkoch alebo ako to nazvať...su väčšinou mladsi ludia ako ja(aspoň u nás) a to mi fakt nevyhovuje
Rada by som napriklad išla aj do divadla na nejaku hru alebo do galérie ale toto má máloktorý človek rád si myslím

som z okolia Trenčína

Tutenstein_xD

Liquid máš rada umenie ? skús to konkrétizovať. Ak máš rada maľovanie obrazov napíklad, tak sa zapíš na nejaký krúžok a tam si určite nájdeš nejakú známosť a to hneď popri niečom, čo ťa baví.
Ak máš rada hudbu a rada tancuješ, tak nato tiež existujú krúžky. Takýmto smerom by si nechcela nájsť nejakú novú známosť ?

petronneta

ach tá dnešná osamelá mládež, ktorá si chce hľadať kamarátov na internete...
za mojích čias stačilo vyjsť ako mamičke s deťmi na ulicu, keď sa hrali a už sme sa s ostatnými mamičkami rozprávali.... potom s niektorými rodičmi bývalých spolužiakov mojích synov som stále v kontakte... no a v spevokole je tiež veselo...
v práci je to iné. Spontánne, ale aj tak, práca je práca, súkromie je súkromie....

Najčítanejšie články