problemy s dcerou

Príspevok v téme: problemy s dcerou
Barbara1980

Ahojte,potrebovala by som poradit, mam dceru kyora ma 15 rokov bolo to zlate dieta ale poslednou dobou zacala fajcit pit dokonca pred tyzdnom ju priviezla policia domov opitu. Je velmi drza odmieta sa so mnou rozpravat nadava mi pislala ma uz aj do ****** viac krat. Zijem s manzelom nieje to jej otec ..jej vlastny otec mi pivedal ze jej mam dat riadny vyprask ale ja ju nedokazem udriet, co by ste robili vy ? Za kazdu odpoved dakujem.

Tomas12345

Správa sa tak preto lebo si myslí že Boh neexistuje a verí tomu že za svoje činy nebude nikým súdená. Ak by ale vedela že pri poslednom súde bude každý jeden človek súdený podľa svojich činov, dva krát by si rozmyslela ako sa bude správať. Je preto zivotne dôležité aby si ju priviedla k viere v Boha.

Ukaz jej toto video od evanjelického kresťanského misionára Percyho Colletta ktorý bol v nebi a vrátil sa stáde naspäť aby nám podľa svoje svedectvo o tomto prekrásnom mieste. Vysvetli dcére že ak sa bude dobre správať a zasvätiť svoj život Bohu, dostane sa na toto krásne miesto. Má na výber, buď si vyberie cestu ktorá vedie do záhuby, alebo si vyberie cestu ktorá vedie do raja. Verím, že dostane rozum a vyberie si správne.

Thomasis

100% puberta a zrejme na ňu majú zlý vplyv priatelia. Keby som poslal poslal mamu čo i len do riti tak by som už asi nebol na tomto svete. :)
Možno sa jej treba viac venovať..