Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Karpálný tunel

Sloniecko

kukubak
ja som uz pisal nedavno- tiez som podstupil liecbu liekmi a potom rehabilitacie. Mne neurologovia (boli dvaja) tvrdili, ze ak si nebudem davat pozor, tak sa tazkosti mozu vratit. Ja som si hned myslel, ze to bude treba operovat, lebo aj sesternica mala problemy s karpalnym tunelom- jej to aj operovali. Lenze nie je velmi spokojna, lebo bolesti jej viac-menej ustali, ale vravi, ze jej ruka je teraz slabsia a rychlo sa jej unavi. Takisto mame kamarata to operovali a aj susede a povadali, ze to bolo asi zbytocne. Mne lekari povedali, ze ked si budem davat pozor a nebudem si zbytocne pretazovat ruky, tak aj zabudnem na to, ze som mal nejake obtiaze. Od liecby presli skoro dva roky a nemam ziadne problemy. Zmenil som pracu, nezatazujem si ruky, doprajem im pravidelny oddych. Trpnutie, palenie a bolesti uplne ustali. Presne dodrziavam pokyny neurologov. Najlepsie je poradit sa s lekarmi, oni presne povedia prognozu, ci treba operovat, alebo nie. Ja za seba mozem napisat, ze zatial nebola potrebna a dufam, ze ani nebude.

kukubak

Dobrý deň už druhý krát tu píšem ohladne karpálneho tunela mne to tiež robili bez operácie rehabilitácie atd ale chcel by som vedieť či sa mi to môže vrátiť dakujem

Majjra

Mne sa vidí, že na to predpisujú nejaké rehabilitácie ale väčšinou to aj tak skončí pri tej operácii, bohužiaľ

mjanik

dedok-sám nepoznáš akupunktúru a ľudom tu podsúvaš ,že A nieje dobrá.Múdry človek si najskôr preštuduje.... a až potom diskutuje