zamilovala som sa dojeho brata

Príspevok v téme: zamilovala som sa dojeho brata
alenka245

Mám priateľa skoro 4 roky a zamilovala som sa do jeho brata. Nie som dieťa, skrátka sa to stalo. Za čas, čo som s ním strávila som zistila, že máme veľa spoločného aj názory, doberal si ma .. S priateľom nám to začalo škrípať, občas hádky .. a potom to nejako prišlo. Nechcela som si to priznávať, veď je to hrozné, ale teraz to už viem zamilovala som sa. Viem, že mu to povedať nemôžem lebo by som zničila ich súrodenecký vzťah ale ani ja takto fungovať neviem. Trvá to už pol roka nie ej to len také chvíľkové blbnutie z nudy. Možno je to sebaklam ale mám pocit, že aj jeho brat ku mne prejavuje nejaké sympatie, nemôžem takto ďalej fungovať raniť seba a aj ich a hlavne svojho priateľa. Mala by som odísť úplne od tejto situácii, Čo si myslíte? Zažili ste niečo podobné?

Beee

Čo sa týka vzťahu s tvojím priateľom, ak vieš, že chceš byť s niekým iným, tak to pravdepodobne šťastnú budúcnosť nemá, pokiaľ sa niečo nezmení. Čo sa týka vzťahu s jeho bratom, polož si otázku, či s ním dokážeš byť v šťastnom vzťahu s vedomím, že pravdepodobne bude často vo vašom okolí tvoj bývalý, ktorý navždy zostane jedným z jeho najbližších ľudí.