zle vztahy na pracovisku no nemozem odtial odist co robit?

Príspevok v téme: zle vztahy na pracovisku no nemozem odtial odist co robit?
tinka55

Ahojte ľudia prosim o radu. Som rok v jednej praci zamestnala som sa tam hned po skončení vysokej školy. Pracujem v prevažne ženskom kolektíve a to je ten problém. Na jednej strane som strašne rada že po neúspešných pohovoroch mám konečne prácu na normálnu zmluvu ale kolegyniam som nesadla. Som totiž poctivec, neberiem si často voľno a som veľmi pracovitá. Niesom intrigánka a neohováram tak ma vyčlenili z kolektívu. Proste kto s nimi neintriguje ako by tam nebol. Z prace vsak nechcem odist nemozem si to dovolit ale obcas je to tam vazne na prasky. Co by ste robili vy? Ako sa spravat medzi zenami na pracovisku?

mydia

neviem prečo ťa to tak trápi, veď je to len práca, ideš tam odrobíš si čo máš a ideš domov, ostatní ti môžu byť ukradnutí

Fullhd

Ahoj,ja som to zazil v muzskom kolektive.Mal som este jednu brigadku a kupil som si napr. pekne auto,lepsie veci na seba atd...samozrejme ma zacali vsetci nenavidiet.Uspech sa neodpusta ale vsimol som si ze mojich kolegov to trha na kusi.Takze co ti poradim????

Snaz sa este viac...skus si najst mozno este jednu pracu alebo skus ist vyssie...navysiti svoj prijem,zlepsit zivotny standart.Obliekaj sa peknejsie,kup si lepsi mobil...bud lepsia ako su oni.Uvidis aky dopad to bude mat.Nemaju ta radi?`Fajn,teraz sa snaz o to aby ta neznasali...ver mi toto funguje na ludi nauveritelne.

Cca v roku 2017 som odisiel do DE a tam som nic podobne nezazil,mam cisto muzsky nemecky kolektiv.Mensia firma.

Achboze

Nevsimaj si to,poctivec to ma dnes v kazdej robote tazke,proste su to mentalne slabosky ktore zavidia a nesiahaju ti ani po clenky.Odrobit si svoje a ist domov a nech ich aj roztrhne.Zbytocne sa nepustat do hadok ale zase si ani nenechat skakat po hlave.Proste sa spravat tak aby nevideli ze ta to trapi lebo vtedy je to pre nich voda na mlyn.Ak budes bez emocii budu z toho na nervy a casom to vzdaju a budu to skusat na niekom inom ci ho zlomia a znechutia.Myslim na teba a drzim palce