Prepacte za trochu nechutnu temu ale vazne mam ten problem ze niekde robim asi chybu lebo aj po sprche mi pahnu genitalie, neviem ci ten pach ide z penisu alebo z varlat
Ako sa mam spravne tam dole osprchovat?
Mam 21 a ten problem mam uz dlhsie a najma teraz ma to trapi ked sa mi crta vztah.
Mama ma sprchovala do mojich 10 rokoch a potom som sam zacal ale neviem ci to robim dobre.
Mate aj vy ten problem? Alebo ten tuch je prirodzeny?
Dakujem a stojim len o cenne rady nie blbe komentare ..
Ako si dokladne umyt genitalie (to myskim vazne )!
Asi vyrazne zanedbavas intimnu hygienu ked ti smrdi..
Vsak normlane silnejsim prudom vody a sprchacom sa poriadne osprchuj a nebude smrdiet ako tu ktosi napisal po sprche nechaj vysusit na vzduchu neobliekaj sa hned lebo aa koza zapari a vznika plesen
Clovece si dospely muz a nevies si vtaka a vajcia umyt?!
Treba stiahnuť predkožku za žaluď/obnažiť/ a tam to dobre vyumývať.Musíš to denne umývať
Vdaka skusim teda takto ale myslim ze sa sprchujem dokladne aj ked vsetke zahyby asi nie ..
A ozaj si ho umyvas dokladne?
Nepustas vodu zo aprchy le zhora nanho?
Treba ho poriadne vystriekat vodou zhora, zdola podvihat a vsetko to vyumyvat aj semenniky nadvihnut poriadnym prudom vody osprchovat dokladne.
Skus postup, vojdes do vane, najprv ista voda ako som hore pisala, vsetko ospr huj, potom nanes na sprchovu hubku gel sprchovaci, vyumyvaj rukami, povytieraj a nakoniec osprchuj opat dokladne vodou.
Po sprche sa neobliekaj hned, naiprv nechaj genitalie vysusit na vzduchu aby nevznikla mykoza. Poriadne vysusit az tak obliect.
Pocuvaj ja som vyrastal bez otca a tiez mi to nikto nevuysvetlil a tiez ma umyvala iba mama dist dlho. No a jedneho dna, ked som mal asi 13 rokov som si vo vani po prvykrat nahodou stiahol predkozku. Nevedel som, ze nieco take existuje, vies aky zaschnuty smradlavy sajrajt som tam mal? Bolo to tak prilepene a zaschnute, ze som az plakal.od bolesti, kym som to odtial vyskrabal. Nebudes mat tento.problem?
Ak nie, tak ti odporucam si ho umyt mydlom aj 20x, to by mohlo pomoct pripadne mocit vo vani aj hodinu.
Saforelle skus vygooglit je intimny gel ktory na umyvanie mozu pouzivat aj muzi... predavaju ho v lekarni... aj ked po pravde si myslim ze problem je niekde inde mas asi nejaku mykozz, zapal alebo nejaku bakteriu treba ist k dr
mnepachne skús zájsť k svojej obvodnej doktorke. Nemusíš sa hanbiť. Doktori sú nato, aby pomohli. Určite by ti povedala viacej a aj poradila. Ak dodržiavaš hygienu a pri sprchovaní používaš aj sprchový šampón a dôkladne sa poumývaš všade, tak by nemal nastať takýto problém. Možno je problém niekde inde.
Inak tých komentárov si nevšímaj. Je tu jeden človek, ktorý si vytvoril niekoľko nickov a naschvál robí dusno na tomto fóre. Je bohužiaľ chorý, tak sa tomu netreba smiať. Len to ignoruj.
..akoze dik za radu teda ...jasne som napisal ze blbe komentare nie!