Som zúfala a neviem čo robiť, tak sa chcem spýtať či už sa s niečím takým niekto z vás stretol. Minulý rok som už počas zimy začala držať extrémnu diétu. V lete minulého roku mi bola diagnostikovaná mentálna anorexia, schudla som za krátke obdobie z 65 kg na 48 kg pri výške 169 cm. Vypadali mi vlasy, stratila som menštruáciu, keď som odpadla a skončila v nemocnici som si povedala že takto žiť nechcem. Začala som navštevovať terapeuta a pomaly sa z toho dostávala. Lenže tým, že som hladovala tak samozrejme hneď ako som začala normálnejšie jesť (a to nejem pečivo, sladké, zemiaky ani ryžu ale zeleninu meso, zdravé tuky, vajcia a tak) začala som extrémne rýchlo priberať. A to cvičím štyri krát do týždňa 60min a i napriek tomu moja Váha neustále rastie, oblečenie mi je malé a absolutne netuším čo s tým. Či vyhladať nejakého poradcu výživy a ak tak s kým máte skúsenosti v okolí Žiliny. V piatok chcem ísť ešte na odber a vyšetrenia k lekárke. Plus menštruáciu stále nemám.
Extrémne rýchle priberanie
Tak Ti treba. Máš sa stravovať normálne a nie najprv nič a potom prejedanie. Už by ste ľudia mohli konečne používať mozog :) a nie mať hlavu len na to, aby vám nepršalo do krku.