Neviem ho dostať z hlavy

Príspevok v téme: Neviem ho dostať z hlavy
Julja

Ahojte. Potrebovala by som s niečím poradiť. Pred vyše rokom a pol som chodila s jedným chalanom (boli sme spolu asi pol roka) . Zamilovala som sa do neho tak, že keď sa so mnou rozišiel, ďalší rok som na neho stále myslela. Pred pár mesiacmi sme si zasa začali písať a neustále sa rozprávať, volávali sme si do noci. Zase oživil tie city, ktoré boli vo mne len schované, nezmizli. Stále ho ľúbim. Ale teraz zostal odmeraný, správa sa akoby mal priateľku (som domýšľavá, viem, ale kto ste kedy nebol?) Prosto, prestali sme si volávať, píše mi len sem-tam, nerozprávame sa už vôbec. Myslela som si, že keď uvidím, že má priateľku, tak sa spamätám.
Jednoducho ho neviem dostať z hlavy. Musím na neho myslieť stále. Snažím sa stále niečo robiť- varím, periem, upratujem, chodím von. Ale vždy sa na konci dňa vrátim k myšlienke na neho. Už naozaj neviem, čo mám robiť.
Nevedeli by ste mi, prosím, nejako pomôcť? Nejaké rady, ako by som sa dokázala zbaviť tých myšlienok, napriek tomu, že s ním chcem stále byť kamarátka?

Tomas12345

Premýšľas o ňom často preto lebo je pre teba dôležitý. Musíš sa v živote naučiť orientovať svoje šťastie predovšetkým Bohu a venovať sa koníčkom a partnerské vzťahy brat len niečo ako bonus. Ak takto spravíš, potom pre teba partner nebude až tak dôležitý a nebude s o ňom ani tak veľa premýšľať.