Neviem, čo sa so mnou deje...

Príspevok v téme: Neviem, čo sa so mnou deje...
nestastnica

Neviem, čo sa so mnou deje a potrebujem sa vyrozprávať. Mám taký problém, nič ma nebaví, nič sa mi nechce, som najradšej doma medzi štyrmi stenami. Žijem s priateľom, pred ním sa pretvarujem, že som ok ale nie som. Cítim sa akási prázdna, niekedy sa z ničoho nič rozplačem, cítim sa zbytočná, nepotrebná, keby som umrela prišla by hŕstka ľudí na môj pohreb. Nikomu na mne nezáleží. Priateľovi áno, to viem. Ale on mi lezie na nervy, stále sa hádame, ja sa urážam,dokážem sa s ním nerozprávať 2 - 3 dni. Ďalší problém je, že klamem. Klamem hlavne matke. Nemá priateľa rada, povedala som jej, že sme sa rozišli, čo ale nie je pravda. Sme spolu 2 roky, ešte u nás doma nebol, matka ho nechcela prijať. Myslí si teda, že už nie sme spolu. Neviem ako jej to mám povedať. A vlastne klamem aj priateľovi čo sa týka niektorých vecí o mojej rodine. Cítim sa strašne ako medzi mlynskými kameňmi a neviem z toho vykorčuľovať. Moja mama chce ísť so mnou na predĺžený víkend niekam, ale ja s ňou ísť nechcem. Nechcem s ňou stráviť celé 3 dni, už teraz mám z toho hrôzu a cítim obrovskú nechuť s ňou tráviť čas. Naozaj ma nič nebaví, nebaví ma život, nebaví ma vôbec nič, som najradšej sama medzi 4 stenami, nebaví ma variť, upratovať, pracovať na sebe? to už vôbec nie... nie som schopná ani napísať si životopis a poslať ho. Nepracujem. Neviem ako ďalej... neviem či nepotrebujem odbornú pomoc.

meggiii

Napíš si životopis a posielaj ho všade, prácu potrebuješ. Daj na rady ostatných a začni splácať zdravotné poistenie, choď tam a požiadaj o splátkový kalendár, uvidíš, že Ti vyjdu v ústrety. A keby nie nevzdávaj sa, tiež som to riešila a tá pani na zdravotnej bola ku mne nepríjemná a nebola ochotná pristúpiť na moje splátky, chcela aby som platila viac a zamietla mi to. Tak som volala do poisťovne a tam mi zasa iná pani vyšla v ústrety. Je to o ľuďoch veľakrát.

Gloriaa12

Dobre ti tu radia, rieš si zdravotku, lebo sa potom nedoplatíš! A registruj sa na urade práce. Je to zbytočná inštitúcia, kde každý mesiac prídeš o nervy, ale radšej ako vyhodiť 60 eur za zdravotku len tak. Ja som nezamestnaná tiež, naposledy som robila s ľudmi a tak ma to doničilo že som potrebovala reset. Ale peniažky sa míňajú a prácu mi treba, takže ja posielam a aj ked sa neozývajú a nevolajú na pohorov, nevzdávam sa! Tak to urob aj ty. Hlavne mysli na budúcnosť a na odpracované roky ktoré ti treba.
A čo sa týka klamania, naber odvahu a začni priznaním sa. Mamine povedz, že si s tým priateľom, možno aj na tom víkende. Budete oddýchnuté, pridete na iné myšlienky ... chod do toho a urob prvé kroky.
Ale vážne rieš zdravotku a urad a to čo najskôr

Linda112

Nemyslim si, ze je to k niecomu dobre, ze klames matke aj priatelovi a vlastne aj sama sebe. Viem, ze to je asi tazke pre teba, ale musis sa vzchopit a zacat nieco robit inak zakrnies. Najdi si pracu a ludi sa neboj, ludia su dobri aj zli, netreba sa kvoli tomu utahovat do seba. Co sa tyka zivotopisu tak tam kludne napis co si robila, skus si dat ziadost do Lidlu, Kaufu, Tesco aspon na zaciatok, budes medzi ludmi, budes zarabat a aspon sa nebudes sama zozierat. Uvidis ze ti to pomoze. Potom mozes pozerat po inej praci ak budes chciet. Zacni nieco robit, takto nemozes zit.

nestastnica

Na zadku sedím 5 mesiacov, ja som predtým pracovala ako opatrovateľka seniorov. Bojím sa pracovať s ľuďmi, sú tak strašne zlí.

upozornenie

Tak usmev na perach je v poriadku, no vari vidi, ze sedis tri roky doma na zadku.
Postup:
- chod si nachystat podklady k napisaniu zivotopisu
- o chvilu pride priatel a zacinate pisat
- vygoogli si, kde je u vas zdravotna poistovna (ak sa ake zaregistrujes na urad prace, zdravotne bude platit stat, ty len doplatis dlh)

Spisala si viacero problemov a vsetko sa neda riesit hned. Treba postupne.

nestastnica

Mama o ničom nevie, moc sa nestretávame keďže žijeme ďaleko od seba, tej hovorím, že pracujem a že sa mám dobre. Aj tak by ma nepochopila. Pred priateľom mám tiež úsmev na perách, že som v pohode, nik neviem čo prežívam vo vnútri.

upozornenie

Ak ma niekto z rodiny firmu, ludia si zvyknu pisat, ze u nich robili asistentku-sekretarku. Ak nie, tak stale to moze vyzerat, ze si bola tri roky na materskej. Na pohovor ta mozu pozvat. Tri roky je dlho na neriesenie problemu. Cudujem sa, ze mama a partner ta takto nechali bez pomoci.