Mam 4 rocny vztah a z toho 3 roky mam problemy so zapalmi.Vzdy preliecenie a stale sa to vrati.Teraz neviem ze ako rozoznam ked mam zapal v posve a zapal mocovych ciest.Pri sexe ma to teraz vzdy pali a aj boli.Su to tie mocove cesty?Alebo opat zapal v posve?diky
zapaly posvy a zapaly mocovych ciest
vies co, ak budes chciet nazov toho centra, napis mi na mail miloslava.m@azet.sk poslem ti to.
no fajn, tak toto nevymazali. takze je to vymazavanie iba cielene, zamerane na konkretny link. asi sa niekto boji konkretnej konkurencie. zacinam tusit, ze tie informacie, o ktorych som sa na tej stranke docitala su naozaj pravdive. dost smutne v oblasti zdravotnictva...
este ti odporucam aj toto pracovisko. -odkaz odstránený- aj tam by ti mohli pomoct.
takze som sa nemylila. moje odkazy sa odstranuju, ale vselikto sem dava vselijake ine, tie ostavaju. mohol by mi to niekto vysvetlit? chcela som ti pomoct, ale ako vidis, uz to urobili tak, ze ked sem nieco hodim, hned to automaticky pocitac vyhodi. nevsimla som si, ze by to robili aj niekomu inemu. ma to urcite nejaku zahadnu pricinu (?).
skus sa informovat v tomto centre. maju tam uvedene, ze liecia aj chronicke mykozy. snad ti pomozu. za opytanie nic nedas. maju tam uvedeny mail, napis a spytaj sa - za to sa neplati.je to tato adresa -odkaz odstránený-
drzim ti palce, je to neprijemny problem.
moj mail je hviezda9191@azet.sk
Ale samozrejme. Dá sa to liečiť. Daj mail, vysvetlím ti. Lieky od doktorov ani bylinkové čajíky nepomôžu.
nikto sa s tym nestretol??
za jeden maesiac som mala dva krat zapal mocoveho mechura teraz po dobrati liekov mam ako keby vytok z mocovych ciest o co by to mohlo ist? vysledky mam v poriadku
Po 1O rokoch som sa rozhodla ist ku lekarovi. Bojujem s tymto problemom uz 20rokov .Chodim ku spickovemu urologovi vysetril ma bola som na cistoskopii ,na sone,vraj je to chronycke ale liecit sa to da. Prve antybiotika som dobrala ale problem sa vratil dufala som ze druhe preliecenie dopadne lepsie vraj je to dlhodoba liecba .Ja vsak nie som pokusny kralik a naozaj som sa tak citila ked som uzila 19 liek z 23,zacalo mi palenie pozor dost silne.No povedzte nenastvalo by vas to.Vraj ak bude opat problem mam prist znova skusime ine antybiotika .Viem ze to tak funguje ale odpor k liekom stupal a predstava ze sa mam takto liecit ma desila ale na druhej strane som chcela zit plnohodnotny zivot.mam 2krastne deti a uzastneho manzela ale ked to prislo nastala u mna nervozita pohlavny stik nehrozil bolo to dost neprijemne pre celu rodinu.Casto chodim do bio obchodu a s pani vo veku asi tak 70rokov ktora tam predava som sa dala do reci typu zapal mocoveho mechura. Podala mi do ruky caj vraj ten mi urciite pomoze.Uistila som ju ze uz asi ani neexistuje caj ktory by som neviskusala tak som tomu nedavala ziadne nadeje ale za pokus to stoji.Caj som zacala poctivo pit.Prvy mesiac asi 2litre denne potom pauza 2tyzdne a zase to iste proste opakovat.Po trch mesicoch sa stal zazrak. Prvy krat po 20rokoch sa tesim plnohodnotnemu zivotu vdaka caju a pani ktora mi ho poradila neviem do kedy to vydrzi ale nad tym radsej ani nerozmyslam.Urologa navstevujem len ojedinele zial nepovedala som mu comu zato vdacim aj ked je mily bojim sa ze v bducnosti keby nastal problem nebral by ma vazne . Ten caj sa stal mojim priatelom a zaroven aj lekarom ja sa spolu snim mozem tesit so svojou rodinou pijem ho stale preventivne vcera som visla v kratkom tricku pred dom,chodim na lyzovacky,na plavaren vsetko je zatial v poriadku .Tak ako som sa predtym zimy bala teraz sa z nej tesim.Dufam ze ho vyskusate aj vy drzim palce.Zuzana\\\\\\\"EKOFARM\\\\\\\"caj na ZAPAL MOCOVYCH CIEST/www.ekofarm.sk a este pijem aj caj na\\\\\\\"zapaly\\\\\\\" tiez z tejto firmy DOPORUCUJEM JE VYBORNY.