Probitoiká

Príspevok v téme: Probitoiká
NikA-28

Ahojte, premýšľam, že si kúpim nejaké vaginálne probitoiká, na prevenciu ale aj na počiatočné stavy mykóz. Dočítala som sa rôzne recenzie a rozhodujem sa medzi 3 produktami. Bola by som rada, keby ste mi napísali svoje skúsenosti a pomohli mi jeden vybrať :)

1. Naturgyn Scarlett - to mi odporučil dávnejšie aj môj gynekológ, no čítala som na to všelijaké recenzie a aj o tom, čo všetko po použití odtiaľ vychádza a to ma trošku desí...niekde sa písalo, že to je zlé, niekde, že to tak má byť, tak ja už neviem. Zachvíľu idem na dovolenku, teda ma odrádzajú práve tie výtoky a aj cena za 2ks.

2. Gynolact vaginálne tablety - láka ma tu hlavne cena, ale zároveň ma aj odrádza, aj keď viem, že nie vždy všetko najdrahšie je aj najlepšie...píšu tam, že nedochádza k výtokom, je to pravda? To by bolo super....ale zároveň niekto písal aj niečo v tom štýle, že sú dosť slabé a veľmi nepomáhajú.

3. Gynimun IntimProtect - na to som sa dočítala dosť kladných recenzií a k tomuto ma to láka najviac, ale cena je pre mňa momentálne dosť vysoká, preto ak to kúpim, chcela by som mať aspoň ako takú istotu, že to nebudú vyhodené peniaze.

V piatok sa chystám na dovolenku a budeme sa tam aj kúpať, preto by som naozaj ocenila pomoc s výberom, aby to bolo čo najkomfortnejšie a aby aj pomohlo ako prevencia a ako naschvál aj mierne pociťujem, že možno sa blíži zasa nejaká mykóza a chcela by som tomu predísť. Ďakujem za každú odpoveď :)