Moj rozvedeny priatel

Príspevok v téme: Moj rozvedeny priatel
Analka

Ahojte! Mam priatela, velmi ho lubim a nechcem sa ho vzdat. Trapi ma to, ze je rozvedeny. Nema sice deti a dokonca ma vybaveny aj cirkevny sud, mna ale trapi, ze ak by som s nim ostala pre neho by to uz nebolo prve manzelstvo a myslim ze by to uz nemal take krasne ako so svojou byvalou. Bol s nou 11 rokov. Teraz uz neudrziavaju kontakt, deti nemali a on uz minulost uplne odstrcil a chce zacat odznova. Ak viete, poradtte mi, aby som sa prestala trapit a rozmyslat nad tym ake to mal on vsetko pekne so svojou byvalou predtym ako sa rozviedli. Inak ja mam 21, on 32, ale vekovy rozdiel ma netrapi. Vopred vdaka. Je pravda, ze my mame krasny vztah az na toto moje trapenie, ked si vsetko predstavujem.

SofiaElla

Milá moja, každý ma nejakú minulosť. Mnohí si začnú nejaký vzťah a zistia, že to nie je ono. Máme takýchto ľudí odsudzovať, len preto, že niečo vyskúšali? Určite nie. Stane sa. Ale ak sa chlap k tebe chová tak, akože si preňho jediná a teda prvá, ktorú naozaj miluje, tak to nekaz minulosťou na ktorú si chlap už ani nespomenie.

Bubliii

Prepac, ale ak ti vadi ze je rozvedeny, tak preco si sa s nim vobec davala dokopy? Ci si sa to dozvedela az neskor?