Ako znížiť testosterón

marek123

Nuž anti androgen..je vlastne anti testosteron, resp. blokátor testosteronu. článok sa dá preložiť cez google translator.
translate.google.com
ako tak je to pochopiteľné..v spodnej časti sú prírodne látky..ako huba reishi..alebo chesteberry fruit/teda vitex alebo prezývaný korenie mníchov, ktorý ho využívali na ten účel, resp. lékorica, teda sladké drievko apod..

Tomas12345

Otazka13 :

V Biblii príkaz o bezženstve nie je. Zenu nemôžem mať preto že jednak som pred 2 rokmi v čase ťažkej životnej skúšky dal v momente ked som si myslel že zomriem Bohu sľub, že ak má nechá na žive zasvätím mu celý svoj život a nikdy sa neožením, teda zrieknem sa v prospech Boha ženy. Takýto závažný sľub jednoducho nemôžem porušiť.

Daľšia vec je tá, že aj kebyže som ten sľub nedal, mám zdravotné problémy a nemám zas až tak daleko od toho aby som bol odkázaný od pomoci ostatných. Von chodím len málo a často krát na mna prichádzajú mdloby, nehovoriac o tom že nejaké zoznámenie so ženou pre mna predstavuje určitú formu stresu ktorý je zničujúci pre moje zdravie. Naozaj sa necítim zdravotne na to aby som sa zoznamoval so ženami a lietal s nimi hore dolu po meste.

Otazka13

Tomas, zaujimalo by ma preco nemozes mat zenu... mohol by si to blizsie popisat? Ak je to z krestanskeho hladiska, tak sem s tym , kde sa v biblii nieco take pise

Tomas12345

Jjhhhh :

U mna sa nedá mať ženu.

marek123 :

Anglicky moc neviem, o čom je ten anti androgen ?

swistica :

myslím že tie pozitíva by prevládali nad negatívami. Sportovať nevládzem.

D_uz :

Estrogen ? to akože vo forme tabletiek ? Sportovať nevládzem.
No nemám, ale žiaľ objavuje sa to u mna :///////

Zuzulik8 :

Myslíš antidepresíva ?

Tomas12345

Hildegarda :

A to sú aké postupy ? Daj sem nejaké linky.

Kaido :

Nie vždy SSRI spôsobuju sexuálnu dysfunkciu, tuším len okolo 10%. A navyše antidepresíva nie sú lentilky aby s nimi človek experimentoval na potlačenie testosteronu.

jan7855 :

"inac budes zdeprimovany, nervozny, neproduktivny, nespolocensky, voci ludom protivny.."

Lenže veľa ludí žije aj v dobrovolnom celibáte, a nedá sa o nich povedať že by boli deprimovaný. Ako to títo ludia robia ?

"a myslim, ze toto by B0ha bolelo viac, ako ked si to urobis raz za mesiac. toto by bol chcel? aby si sa trapil?"

Myslím že Boh by chcel aby som sa v prospech Boha zriekol niečoho od čoho som tak veľmi závislý a čo je v Biblii považované za hriech. Biblia tento názor potvrdzuje.

"je toto skuska? tak preco je potom neprijemna?"

Získať večný život v nebi je fantastická odmena ktorá sa ale človeku nedá len tak zadarmo. Ked sa človeku ponúka takáto odmena očakáva sa že pre to človek urobí maximum, a zriekne sa mnohého. Komu sa veľa ponúka, od toho sa tiež vela očakáva, že sa veľa vecí zriekne.

"hresime vsetci. chodime na spovede, kajame sa. tak to neber ako zakazanu rozkos, ale svoju prirodzenu slabost. raz za cas masturbuj a potom sa kajaj, snaz sa byt silnejsim, zakazdym interval predlzuj."

Lenže to tak nefunguje že však ja zhreším a potom sa z toho vyspovedám a bude to ok.......

"sme omylne bytosti. nedokonale. myslim, ze kvoli tomu nepojdes do pekla."

No ja by som sa na to moc nespoliehal.... čo ak sa mýliš ? Co potom ?

"ak si v ostatnych oblastiach zivota slusny clovek, bohamilujuci.."

Treba sa pokúšať dodržiavať všetky Božie prikázanie a nie len tie ktoré chcem dodržiavať.

Hildegarda

Začni študovať liečebné postupy svätej Hildegardy z Bingenu, a nájdeš odpoveď alebo radu na tvoj problém

Kaido

Ved sa pomodli k tvojmu bohu, kedze si sboj zivot zasvatil viere tak to by pre vsemohuceho nemal.byt problem. :D
Keby si chcel ale.aby sa ti nepostavil ani nic tak.zacni brat SSRI AD s plno vedlajsimi ucinkami.

jan7855

Nemyslim, ze toto potlacis. to sa potlacit neda. su to pudy. mozes to potlacit mozno liekmi. ale to uz si viac uskodis, ako ked budes masturbovat. nemyslim, ze clovek dokaze byt na takej duchovnej urovni, aby ukontroloval dlhodobo pudy. mozes robit sporty, meditovat, nejest velmi energeticke potraviny, cukry. ale priroda sa skor ci neskor ozve. uvolnis sa v spanku a vekom to prejde. ale ked si mlady, tak sa zmier s tym, ze masturbovat musis. inac budes zdeprimovany, nervozny, neproduktivny, nespolocensky, voci ludom protivny.. a myslim, ze toto by B0ha bolelo viac, ako ked si to urobis raz za mesiac. toto by bol chcel? aby si sa trapil? je toto skuska? tak preco je potom neprijemna? tvoje presvedcenie by ju malo urobit prijemnou. takze jedine si to spravne uloz v hlave. osobne si myslim, ze ti z toho ale akurat tak preskoci :( hresime vsetci. chodime na spovede, kajame sa. tak to neber ako zakazanu rozkos, ale svoju prirodzenu slabost. raz za cas masturbuj a potom sa kajaj, snaz sa byt silnejsim, zakazdym interval predlzuj. sme omylne bytosti. nedokonale. myslim, ze kvoli tomu nepojdes do pekla. ak si v ostatnych oblastiach zivota slusny clovek, bohamilujuci..