Kde ma clovek co ma iba SS vzdelanie sancu zarobit aspon 800e v cistom??

Príspevok v téme: Kde ma clovek co ma iba SS vzdelanie sancu zarobit aspon 800e v cistom??
Mato788

ahojte zakladam tuto temu pretoze ma to uz nebavi. Mam iba strednu skolu a doteraz som vsade zarabal iba 500-600 eu v cistom A chcem sa preto spytat kde sa da zarobit na Slovensku minimalne 800eur v cistom a viac napriek tomu ze mam len stredoskolske vzdelanie? Uz ma nebavi byvat u rodicov a nemoct si dovolit ani podnájom. Kde sa da zarobit? Budem velmi vdacny za kazdy príspevok. DIK!

naivny

programujem a nemám ani bakalára. Mesačne popri škole zarobím od 400-2000 eúr v čistom. Počas prázdnin je to viac, a keď som v škole viac vyťažený menej.
Keby som nevedel programovať. 50 eúr investovať do kurzu, aby som mohol robiť elektroinštalatéra, potom na živnosť. Vyznám sa aj v IT, takže veci ohľadne počítačov, ale to je veľa času za málo peňazí a tam by som viac ako tých 800 v čistom asi fakt nemal.

rasto212

Ja som chodil na VŠ ale titul nemám, mám vlastnú firmu (z oboru) zamestnávam človeka a zarobím mesačne dosť na to aby som bol spokojný. Som účtovník.

midro

Ja som nespravil maturu a išiel som robiť a mám vyše 1000 v čistom. A kopu takych ľudí poznám . Je to len o tom či vieš a chces sa naucit robit a potom sa to dá . Ľudia potrebujú ľudí ktorí vedia robiť a chcú robit a nie takých ktorí majú 3 vysoké školy a nevedia ani kkt

Ananaska

Môj brat zarabal donedávno 800 v čistom..nočné smeny v pekárni..až kým im neskratili pracovný čas, lebo je málo roboty, pekáreň pomaličky, ale isto končí...

Danielllita

Buď si založ živnosť ako Ti tu radili, alebo potom choď do zahraničia. Tam aj pracovník vo výrobe zarobí dosť aby viedol dôstojný život. Vysoká škola Ti je nanič pokiaľ sa nechceš na niečo špecializovať. Dá sa vypracovať aj so SŠ, sama mám SŠ, pracovala som kade-tade po fabrikách a teraz pracujem v kancli, ale nezarobím viac ako 700- 800 eur. To moja mama pracuje vo výrobe a má okolo 800 eur. Čo myslím, je slušné. Remeslo má zlaté dno, a pritom kedysi boli tieto profesie, títo ľudia čo chodili na učňák boli považovaní za hlupákov čo nemajú na nič viac, a teraz? Pozri ako kráľovsky zarobí elektrikár, murár, maliar a je ich čoraz väčší nedostatok. Máme obrovské množstvo vysokoškolákov ktorí pracujú vo fabrikách, obchodoch lebo študovali nezmyselný obor a nemajú uplatnenie na trhu práce. Je to o Tvojej šikovnosti, rozhodne nie o škole.

Anita S

Ja si viem zarobit 800 za par hodin manualnej prace. Len tie nocne a lekarske prehliadky ma ubijaju. Muzi maju vsetko jednoduchsie, ja si vsetko musim odmakat pravou rukou, lavou rukou a ked uz toho je na mna privela tak sa chytim prace oboma.

Defcon

Presne tak. So stredoskolskym vzdelanim sa musis zamerat na manualnu pracu , tam budes mat potencial. Ak so SŠ budes pokukovat po kancelariach , tak sa dostanes do nizkorozpoctoveho zivota. Nedotiahnes to nikam a stale budes zarabat 0,0001 . Vlastne v sucasnosti je stredna skola skor na obtiaz ako pozitivum. Zabijes par rokov zivota a nedotiahnes to nikam. Bud ucnak alebo vyska