ked mate fotky z duhoveho pochodu, tak vam ich uverejnia na topkach ako tip od citatela :)
videli ste niekde pekne fotky z tejto akcie? rada by som pozrela, dik
duhovy
Ako sa dozvieme ci su nase dve holubicky spolu?
som rada, ze som nikde tie fotky nevidela!!!
„menej schátraných budov“
To musím súhlasiť, je to hrozné, koľko krásnych budov padá za obeť vandalom :( ale zase urbex mám rád - preskúmať tieto budovy.
mne je ten Defcon sympatický a to ani teploš nie som. Len nie som na LGBT, totálny humus. Nič ma do toho a nešportujem, ale dozvedel som sa, že na ministerstve dostávajú vyslovene peniaze na špeci sprchy a záchody pre teplých športovcov. A potom že sú niekde aj špeci prechody pre chodcov. Tie peniaze by sa radšej mali investovať do toho, aby sme mali lepšie cesty, viac parkovísk a väčší poriadok, menej schátraných budov, lepšie nemocnice a pod.
Ovplyvnení, ospravedlňujem sa.....
Pri komentároch na FCB a kade tade som si všimo, že Slováci sú ovplyvnený zakoreneným komunizmom a pseudo hrdosťou, že je mi z toho až zle. Vlastne zašlo to už tak ďaleko, že je mi na vracanie z každého, kto povie, že je hrdý Slovien a Slovák :(
Aj dobreuz a simiona boli tak mozno nieco poslu
chora doba! je normalne propagovat toto verejne a este byt na to hrdy?? hlavne ze zena ked verejne niekde povie ze ma rada sex (s muzom) div ju neukamenujete buzeranti vam nevadia ???
Ja som farboslepy a duhovy pochod sa kona bez ohladu na to ako sa ja o tom citim. Nikto sa o mensiny v spolocnosti nestara.
Jj, su nasrati vsade. Caputka , PS a teraz aj duhovy pochod su v kazdej riti. Akoby sme vsetci slovaci boli na vetvi, lebo gay chce strkat svojho .... do zadku a nie do vaginy. Co ma je do toho, mne nevadia ani ich neodsudzujem, odsuzujem, ked toho motaju aj deti.
Inde, aj v eu, pedofilov chemicky kastruju ( napr francuzsko, anglicko) , inde ich zabijaju ako ovce( moslimsky svet) a oni demonstruju za svoje prava tam, kde ich realne maju najvyssie vo svete....
A nechapem, preco sa lgbti komunita usiluje hovorit o svojej utlacanosti prave u nas a este aj pytaju peniaze z mojich dani, co potrebuju na lieky ????