duhovy

D_uz

„menej schátraných budov“
To musím súhlasiť, je to hrozné, koľko krásnych budov padá za obeť vandalom :( ale zase urbex mám rád - preskúmať tieto budovy.

naivny

mne je ten Defcon sympatický a to ani teploš nie som. Len nie som na LGBT, totálny humus. Nič ma do toho a nešportujem, ale dozvedel som sa, že na ministerstve dostávajú vyslovene peniaze na špeci sprchy a záchody pre teplých športovcov. A potom že sú niekde aj špeci prechody pre chodcov. Tie peniaze by sa radšej mali investovať do toho, aby sme mali lepšie cesty, viac parkovísk a väčší poriadok, menej schátraných budov, lepšie nemocnice a pod.

rasto212

Pri komentároch na FCB a kade tade som si všimo, že Slováci sú ovplyvnený zakoreneným komunizmom a pseudo hrdosťou, že je mi z toho až zle. Vlastne zašlo to už tak ďaleko, že je mi na vracanie z každého, kto povie, že je hrdý Slovien a Slovák :(

choreee

chora doba! je normalne propagovat toto verejne a este byt na to hrdy?? hlavne ze zena ked verejne niekde povie ze ma rada sex (s muzom) div ju neukamenujete buzeranti vam nevadia ???

Neo45

Ja som farboslepy a duhovy pochod sa kona bez ohladu na to ako sa ja o tom citim. Nikto sa o mensiny v spolocnosti nestara.

Defcon

Jj, su nasrati vsade. Caputka , PS a teraz aj duhovy pochod su v kazdej riti. Akoby sme vsetci slovaci boli na vetvi, lebo gay chce strkat svojho .... do zadku a nie do vaginy. Co ma je do toho, mne nevadia ani ich neodsudzujem, odsuzujem, ked toho motaju aj deti.
Inde, aj v eu, pedofilov chemicky kastruju ( napr francuzsko, anglicko) , inde ich zabijaju ako ovce( moslimsky svet) a oni demonstruju za svoje prava tam, kde ich realne maju najvyssie vo svete....
A nechapem, preco sa lgbti komunita usiluje hovorit o svojej utlacanosti prave u nas a este aj pytaju peniaze z mojich dani, co potrebuju na lieky ????