ako pomahaju kvasnice ked si ich dam na tvar?
kvasnice
a mozem pouzivat tie kvasnicove masky ked pouzivam pripravok proti akne isotrexin?
Ja poznam tento lahucky recete: Kvasnice vymiesat s trochou teplej vody a par kvapkami citronovej stavy. potom naniest, nechat zaschnut. krasne to vyhladi plet, dala som to aj mojej 80rocnej starej mame, fakt jej to uplne vyhladilo tvar. skoda len, ze tu, kde som v zahranici, kvasnice nedostat, iba susene
Tak 3krat za tyzden je idealne.Ucinok?No to zalezi od problematickosti...
a este sa chcem spytat kolko krat za tyzden si to mozem davat? a asi za kolko bude vydiet ucinok?
Ano,su vhodne na problematicku aknoznu plet.Ja poznam iny recept:
Drozdie rozmiesaj s teplym mliekom na kasicku a natri si to na tvar.Nechaj posobit,kym nezaschne a potom zmy teplou vodou.Ale este lepsie je,ked kvasnice aj papas.
a ako dlho si to mam nechat na tvari?
Sú vhodné pre nečistú, problematickú pleť ,prvotné reakcie vedú k zhoršeniu stavu pleti, ale to je len dôsledok prečisťovania, ktoré vedie k dlhodobejšiemu zlepšeniu
- maska: zmiešajte 3 polievkové lyžice kvasníc s jogurtom a nechajte - 1 hodinu pri izbovej teplote pracovať až sa vytvorí roztierateľná hmota, potom ju aplikujte na tvár a prípadne dekolt