Podali by ste sťažnosť na lekára ak .....

Príspevok v téme: Podali by ste sťažnosť na lekára ak .....
ctihodnyobcan22

Prídete s dcérou na LSPP, s vysokými horúčkami, bolesťami kĺbov, kostí a extrémnou bolesťou krku a hrdla. Táto lekárka jej akurát pozrela do hrdla a poslala nás na ORL. Tak sme došli na ORL, ukázali správu z pohotovosti - službukonajúca lekárka sa po vyšetrení pacientky vytočila do nepríčetna, že čo tu robíme. Ihneď zavolala na spomínanú LSPP a chcela vynadať lekárke tam, po dvoch telefonátoch sestrička odmietla dať lekárku k telefónu a nakoniec z nej vysvytlo, že pani doktorka si išla do Billy nakúpiť. Všetkú neodbornosť, neodobratie minimálne CRP, prístup lekárky ako aj fakt, že v čase keď mala službu, bola nakupovať v Bille, táto lekárka popísala do správy. Akútne ju previezli do izolačnej miestnosti nakoľko sa jednalo o podozrenie na meningitídu, spravili ďalšie vyšetrenia a sanitkou ďaľej transportovali na infekčné na Kramáre. Samotná lekárka z ORL povedala, že toto len tak nenechá. Čo si o tom myslíte ? Na spomínanú lekárku z LSPP sú príšerné recenzie. Ďakujem.

podnet

Podala. Podnet na prešetrenie poskytnutej zdravotnej starostlivosti lekárky z LSPP sa podáva na vecne a miestne príslušný Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Môžeš to spraviť teraz, hocikedy počas liečby, ale osobne ti odporúčam až po skončení liečby. Ak budeš mať záujem, poradím viac.

Pneumonia

Stazuj sa pretoze mas dovod. Lekarka sa chova tak ako si moze dovolit a kazdy sklapne a drzi krok. Tej to prejde aj so zabitim.

gogora

Ja by som dalej riesila, ked to spravila vam a nic sa jej nestane tak to spravi aj dalsim a raz sa to nemusi skoncit dobre

ctihodnyobcan22

A svedectvo je myslím správa od nej a správa z urgentného príjmu, kde toto jej nekonanie tiež popisujú....

ctihodnyobcan22

Možno som ani nemyslel ppdávať priamo tqm, ale len do firmy, ktorá prevádzkuje LSPP, nech s ňou narobia poriadky. Ako si na ňu čítam recenzie, tak stojí to za to.... Dokonca sama lekárka povedala, že toto iba tak nenechá, vrchol, že lekárka si išla počas služby nakúpiť do Billy...

SofiaElla

Asi by som nepodala, pokiaľ nemáte viac svedectiev a právnika, ktorý sa v tejto oblasti pohybuje. Momentálne Úrad pre zdravotnú starostlivosť, je asi jeden z "najhorších kontrolných úradov". Je to niečo ako PPA v poľnohospodárstve, dočkáte sa pravého opaku.