Chcem zmeniť prácu

Príspevok v téme: Chcem zmeniť prácu
bella_NR

Ako si môžem zvýšiť kvalifikáciu keď chcem zmeniť prácu? Dá sa to aj bez vysokej školy? Bohužiaľ so svojím vzdelaním môžešm pracovať za pásom alebo niekde v obchode. Mám maturitu ekonomického smeru ale nemám prax v administratíve, takže na pohovore nemám šancu. Rozmýšľam nad kurzami, nie je kurz strata času a peňazí? Neviem ako začať.

zacnirobitcota

Začni robiť, čo ťa baví, potom žiaden kurz nebude stratou času a peňazí. Jasné, že si nájdeš ľahšie prácu, keď budeš pre daný smer nadšená, s kurzami, aj keď bez VŠ.

Linda1227

Kurzy su dobra vec, sama som si nasla pracu vdaka kurzom. Praveze ta VS je nepodstatna pokial teda nechces byt lekarka, pravnicka alebo sa na nieco specializovat.

swistica

ahoj, dnes uz je VS len zbytocnost a strateny cas. Zaklad je cudzi jazyk, takze sa prihlas na jazykovy kurz. Asi budes chciet nadviazat na ekonomicku SS. Treba teda ovladat Word, Powerpoint a najmä Excel na pokrocilej urovni. Ludi co naozaj vedia robit s Excelom je fakt malo,cize uz tymto by si mohla zaujat. Toto sa vies naucit aj z domu pomocou kurzu. S tymto uz mozes skusat stastie na pohovoroch. Ak sa nepodari, tak je viaceto dalsich kurzov, len si treba vybrat zameranie.