Vyžierajúca, pálivá bolesť v podbruší

Príspevok v téme: Vyžierajúca, pálivá bolesť v podbruší
Cijka

Zdravím všetkých na fóre a veľmi prosím o možné reakcie, postrehy a rady. Rok mám bolesti v jednom bode v podbruší. Bolesť má rôzne charaktery: prevažne je štípavo-pálivá, pocitovo akoby ma tá bolesť vyžierala v tom boľavom bode. Stáva sa aj to, že je tá bolesť omínavá, tlačivá. Bolí to celý deň, pri pohybe aj v kľude, niekedy tak, že sa nemôžem ani narovnať. Boľavý bod cítim aj pri močení. V priebehu menštruácie sa "vyžieravá" pálivá bolesť vystupňuje natoľko, že mi úplne znemožňuje bežné fungovanie a "škriabem" sa po stenách. Tento stav trvá už roky a ja si už neviem rady. Pendlujem od gynekológa k urológovi a naopak. Z ich pohľadu je všetko v "poriadku". Podstúpila som okrem iného aj cystoskopiu s negatívnym záverom. Stery a kultivácie od urológa aj gynekológa sú negatívne, nemám jedinú baktériu, ani candidu ani iné mykózy. PROSÍM VÁS POMôŽTE MI NIEKTO...
Ja už tú bolesť nevládzem znášať :(

ahjajjaj

Ahoj cijka,
v podbruší sú: močové cesty, močový mechúr, ženské orgány, črevá, nervy, svaly
ženské orgány, môže ísť o cystu na vaječníku, či vajíčkovode, ktorá počas cyklu praskne. Môže ísť aj o hormonálnu nerovnováhu.
črevá: napr. syndróm dráždivého čreva? Crohnova choroba? Ako to máš so stolicou? Plynatosť, nadúvanie, hnačky, zápchy?
nervy: išlo by to z chrbtice. Máš nejaký blok v chrbtici, a nervovo to vyžaruje do podbrušia.
svaly: prietrž?
Je dôležité, aby si sa od urológa a gynekológa premiestnila trebárs k neurológovi. Sono podbrušia, čriev si absolvovala?
Nezúfaj, buď trpezlivá. Nájde sa, čo je to. Mňa dlho bolel bok a myslela som, že je to z chrbtice, posilňovala som to, a bolo ešte horšie. Nakoniec z toho bol zápal bedrového kĺbu a zahájila sa liečba, ktorá zabrala.