Musim ist?

NikA-28

Urcite tak ako tu uz pisali utekaj k lekarovi, ak je lekarka na dovolenke, mala by mat vypisane, kto zastupuje alebo chod na pohotovost...pravdepodobne ti asi daju antibiotika, ale lepsie ako si to nechat prejst az na oblicky, vtedy to uz nie je sranda no......ale popri liecbe si kludne mozes pomoct aj prirodne...pi urologicky caj, ale nie vela a popri tom vela vela vela vody, pretoze toto robi vela ludi chybu ze leju do seba tie caje, lenze tie posobia diureticky a mozes si nimi nakoniec poskodit oblicky...a este su velmi dobre brusnice, ak mozes kup si niekde cerstve a tie jedz....a este ak ti daju nahodou antibiotika, nezabudni na probiotika tie su velmi dolezite kedze atb nicia vsetky bakterie, nielen tie zle, ale aj dobre ;)

Kalgan1

Urcite chod bud k zastupujicej lekarke alebo na pohotovosť. S tymto nie su srandy. Kamoska mala zapal obličiek, ktory si "liecila doma", a po par mesiacoch skoncila potom v nemocnici a len tak tak je zachranili obe oblicky. Nechcem ta strasit, len toľko, ze ak su bolesti, chod k lekárovi. Nie je o com.

smell

Ak je lekarka na dovolenke, mala by mat zastup. Kazdopadne, chod co najskor k lekarovi, raz som to zazila a ver mi, neoplati sa to oddalovat. Cim skor pojdes tym lepsie, v tomto pripade ak dostanes antibiotika, uz prva davka by ti mala velmi rychlo zabrat

petronneta

máš zápal močového mechúra. Riadne choď zajtra na pohotovosť a dostaneš na to antibiotiká. Pi urologický čaj.