Ahojte..Snad sa tu nájde niekto kto mi poradi,lebo uz som naozaj zufala.Mam zdravotný problém.Tyka sa močenia.Za deň chodim na wc minimálne raz za hodinu,zato nutkanie na močenie mam vždy.Bola som stym u urológa,vzal mi vzorku moču,všetko negatívne.Spravil mi sono,aj pozrel sa mi do mechura ale nič vážne tam nevidel len nejaké zacervenanie.Som zufala.Skonštatoval to na hyperaktivny močový mechúr a predpisal mi tabletky.Uzivam ich 2 tyzdne ,ale zatiaľ nepocitujem zlepšenie žiadne.Este ich mam na asi tak 15 dní a potom mam ist na kontrolu.Lenze príde mi divne ,že zatiaľ neucinkuju.Neviem čo mám robiť.Mam vyskušat nejaký výživový doplnok?Neviem čo vôbec veriť nejakým liekom.Tento problém mi dosť komplikuje život,lebo takmer nikam nemôžem chodiť kvoli tomu.Je to veľmi obtiažne,naozaj neprajem to nikomu..Ma stym niekto skusenost,alebo nejaky váš znamy?:/ Čo mam robiť?:/ (Mam 18 rokov, nežijem ani sexualne tak nechápem scoho tie potiaže môžem mať)
Problém, ktorý mi komplikuje život
Mamka ma tiez "hyperaktivny mocovy mechur" a proste len furt chodi na WC... Ak to je moc neznesitelne, moze to mat aj ine dovody. Skus mozno este nefrologa, ci mas v poho obličky. Ak aj to bude slepa ulička, tak to moze byt aj psychika...
Napíš mi rarka@atlas.sk poradím