Stretnutia na slepo ( pokec, facebook, sex zoznamky a ine soc. siete)

Príspevok v téme: Stretnutia na slepo ( pokec, facebook, sex zoznamky a ine soc. siete)
ily333333

Ahoj, len taky maly prieskum. Mate nejake zazitky (dobre aj zle) ci sklamania zo stretnutia cez internet? Dohodli ste si niekedy s niekym stretnutie a boli ste sklamani, alebo naopak prekvapeni - ze ten clovek vyzeral fakt dobre a naopak, ze to bol trapas a prisiel na stretko uplne iny clovek ako ste cakali..viem, sice fotky v profile ludia maju, ale ja som zazila par sklamani ze chalan na fotkach bol v pohode a prisiel obezny ujko cely chlpaty a smrdel a rozne ine aj opacne, ze som cakala slaby oriemer a padla mi sanka ze chlap neskutecne krasny a ptm ten sex...piste ake mate vy skusenosti
caka ma stretko po dlhej dobe a neviem ci do toho ist, co ak to nevijde atdatd.

Amanda1

Z pokecu este dávnejšie sa mi stalo toto.
Zoznámila som sa s chalanom, písali, volali sme niekoľko dní a on raz že nech prídem do jeho mesta, že ma pozýva na večeru a autom ma potom zavezie domov. Bolo to 80 km, no ja nadšená samozrejme suhlasila. Po celodennej príprave som sadla na vlak. Volal mi, že ma čaká na nástupišti, ako sa teší sa na mňa a blablabla. Dorazila som. Nikde nikto. Telefón nezdvíhal, len napísal že asi za pol hodinu dorazí. Ok, vyšla som pred budovu stanice a stála tam zúfalá, že čo teraz budem robiť. O chvíľu na parkovisko oproti prišiel starý žiguliak rozbitý, riadna plechovka. V duchu som sa zasmiala že super, to už je určite on. A bol ! Len z auta vyliezlo asi ešte zo 5-6 rómov v špinavých montérkach. On snimi. Dohadovali sa niečo o peniazoch, jeden zreval že on už chce je * ať. Niečo im hovoril, ukludňoval ich že on to vybavi, že to výjde a šiel smerom k nástupišťu. Dala som si kapucu na hlavu, vypla zvonenie na mobile a vliezla do čakárne. Cez okno som to pozorovala. Ani raz mi nezavolal. Až keď odišli mi prišla sms, že ako je smutný zo mňa pretože teraz bude sám na hotely ktorý mal pre nás rezervovaný aj večeru bude jesť sám, ešte aj darček má pre mňa a ja mu urobím toto.
To už som sedela vo vlaku na ceste domov. Neskôr mi vyvolaval jeden z tých rómov, že to malo byť pre neho, že dohadzovačovi zaplatil aby mu nasiel priatelku. Číslo som hneď zmenila a na pokec viac ako desať rokov nechodím a nikdy ani nebudem.

Lumik

isiel som raz na stretko na slepo, bez fotiek, prisla uplna nastajlovana krasavica, potom sme si niekolko rokov pisali, a na dalsom stretku uz bola tucna a odost inak nahodena....

Zuzulik8

Na fotke vyzeral v poho dosiel taky nejaky potmavsi s pirsingom v oboci co smrdel a prejavoval o mna velky zaujem.

Robo32

Ja som zazil, ze pekna sexy baba na foto a prisla tlsta, bez prs s velkym nosom. Fotila sa tak, ze zboku alebo si zakryla akoze nechtiac cast tvare mobilom, predklonila sa alebo trochu rozkrocila nohy a jednu dala trochu dopredu, mala vybornu push upku, skratka vedela si urobit velmi dobru selfie. Ked prisla nazivo, ja ze preboha to co je za strasidlo. Ale prve rande som poctivo vydrzal a potom som ju blokol :)

ily333333

:D posielal mi niekolko rokov stare fotky, potom mi to vysvetloval, ze vyzera len teraz tak zle a vela pribral pretoze je po rozchode

podla fotiek a opisu to vyzeralo dobre, tesila som sa na to stretnutie a potom nic z toho, nie je to vymyslene

Lialiana

Tak to by ma zaujimalo že ako obézny chlpaty ujko urobil fotku na ktorej vyzeral že je sexi????? Nevymyslas si?

ily333333

ten pokec suhlas, to bol priklad..tak dajme tomu nejaky sex portal ako amateri, lebo nieje to tema o hladani vztahu ( chapeme sa dufam ) aj ked clovek by neveril z coho vsetkeho moze vzniknut seriozny vztah
a divil by si sa, ale aj krasne zenske byvaju silne introvertky a podivne...v reale to nejde tak lahko...

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

ily333333

dobreuz prave o tom je tema, ze pride prave ten ktoreho necakas a to je potom pruser..ale risk je risk, niekedy aj zisk ...

proste sme na svete aj my, ludia co sa nevieme s niekym dat dokopy v realite a ine individua ako ja

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.