ahojte.kozmeticka mi odporucila kozmetiku geen line zelenu pre normalnu plet.od kamosky som dostala AB na vsetky typy pleti.mam pouzivat AB alebo si kupit Green Line??ktora je lepsia???ake mate skusenosti??mam 18 rokov.
green line alebo AB kozmetika????
dopoužívaj tu ab ked ti nerobi problemy a potom vyskusaj green line a porovnas :)
No ja som použíwala aj tú, aj tú a osobne wôbec nemám s AB kozmetikou dobré skúsenosti - zo začiatku mi trochu pomáhala, ale potom to nemalo žiadne účinky, a tak som presedlala na Green Line a s tou som naozaj weľmi spokojná...
Ide ale wšak o to, že by si si to podľa mňa mala wyskúšať - možno Tebe zrowna bude wiac sedieť AB, weď uwidíš :)
Je naozaj ťažké vyznať sa v dnešnej dobe v kozmetike ked je na trhu toľko produktov a navyše s takými výraznými cenovými rozdielmi. Ja som poskúšala už kadečo (Oriflame, Avon, Green Line, Weleda, Kawar atd) ale s kozmetikou Green line mám dobré skúsenosti. Myslím že je výborná aj pre citlivejšie tipy pokožky. pa
Aj s jednou aj s druhou mam vcelku dobre skusenosti.Musis to otestovat na tebe.Zalezi,aky mas typ pleti.Green Line som napr videla iba v lekarni.AB je slovensky vyrobok...