Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ked bude uz neskoro

Príspevok v téme: ked bude uz neskoro
Jaroslaver

Ako dolezite je mat v dome protipoziarne systemy? Akoze, take nieco www.arm-tech.sk aj detektory dymu.. Lebo my ich doma nemame. Minule sme so zenou ak uvazovali, ze v Amerike ich maju vsade, v kazdom dome. U nas ked ma jeden sused na celej dedine, tak tlieskam. Mali by sme si to zadovazit? Neviem sa rozhodnut.. POmohlo by mikeby ste napisali ci ich doma mate, alebo nie.

Bubliii

Byvame sice v byte, ale nie, nemame. Pride mi to zbytocne. Americania maju taku zvlastnu mentalitu v tomto, aspon podla mna - ked davaju macky do mikrovlnky a na pukancoch musi byt napis HORUCE aby sa nebodaj nepopalili.. neviem. Asi nevedia dobre narabat s otvorenym ohnom :D
Ako som pisala, mne to pride neprakticke pokial nie ste silni fajciari co nechavaju nedopalky kade tade po dome.. zafuka ti dym z opekacky od susedov a hned sa ti spusti alarm a cela izba mokra. Myslim, ze staci mat doma klasicky hasak, alebo ak uz chces mat uplnu istotu tak dva, keby jeden bol nefunkcny. Dokonca predavaju aj take male balenie, ze ho unesu a vedia ovladat aj deti.