postel boxspring - oplati sa?

Príspevok v téme: postel boxspring - oplati sa?
Hepik

Ahojte, chcem sa opytat ci mate doma BOXSPRING-ove postele. Minule som si hladal komodu na www.okay.sk a zbadal som Boxspring postele. Vraj su mega pohodlne, ale posobia aj velmi masivne. Rozmyslam, ci si ju nekupit, lebo mam velmi velku izbu a v nej vela miesta, ktore musim nabytkom vyplnit.

- Tu postel vam vynesu hore alebo si ju musite poskladat sami? Lebo ta stavba je navrhnuta dost zlozito a neviem si predstavit, zeby som si to musel stavat sam. Staval vam ju niekto alebo ste to useli robit vy?

Sima_001

Určite sa posteľ nedodáva kompletne zložená, nebolo by možné s ňou prejsť ani cez dvere o schodisku alebo výťahu nehovoriac. Myslím, zložiť ju nebolo nejako náročné ale to mal na starosti priateľ s bratom :)

Inak za vynášku sa zvyčajne účtuje poplatok a nie malý, takže pri objednávaní alebo kupovaní v predajni sa na to určite opýtajte, niekedy je lepšie poprosiť o pomoc suseda alebo kamaráta. Určite niektorí ponúkajú aj možnosť montáže nábytku samozrejme za nejaký príplatok.

My sme kupovali na www.novynabytok.sk majú teraz akcie aj na boxspring. Na www.kodino.com ale možno nájdeš aj lepšie akcie v iných eshopoch. Za ušetrené si napríklad môžeš nechať tú posteľ zmontovať :)