Náhle zatočenie hlavy

Príspevok v téme: Náhle zatočenie hlavy
Ahahm

Asi pred týždňom sa mi len tak zatočila hlava, na chvíľku, nič hrozné. Ale dnes to bolo horšie. Išiel som niečo zaniesť do skrine, otvoril som ju a odrazu sa mi zatemnelo pred očami. Snažil som sa zostať na mieste a počkať. Lenže to neprechádzalo ako minule, ale zhoršovalo sa to. Začal som mať pocit, že idem padnúť na zem. Prudko som sebou trhol, pricvikol som si prst, veci mi padli z ruky, ale zrak sa mi vrátil. Bol som v takej polohe, že idem čo chvíľu padnúť, tak som sa sám zvalil na zadok, aby som náhodou nepadol horšie. Neviete, čo to mohlo spôsobiť? Bolo to dosť nepríjemné.

chlp18

To je asi z tých horúčav. Dehdratácia a nízky tlak. Treba piť dostatok vody, polievky, zelenina, ovocné nápoje. Keď sa ochladí, bude to lepšie.

Margitiyk_T

Neviem, keďže doktorka nie som ale mal by si zájsť na vyšetrenie. Keď sa ti to stalo už 2-krát tak to nie je sranda. Môže sa to kľudne opakovať a treba prísť na príčinu, že prečo.

Ananaska

So mnou sa minule poriadne zatočilo, o dva dni mi v meste prišlo zle, tak, že úplná tma a o par dni sa zo mnou začalo motať, mala som závraty,ale také že som to cítila aj keď som ležala...dodnes neviem z čoho to bolo, ale nechcela by som si to zopakovať, ešte nikdy sa mi nič podobne nestalo :( Tlak mám nízky, no toto bolo mega... naposledy som taký pocit zažila ako dieťa, keď sme sa s bratom naschvál točili dookola aby sa nám krútila hlava :D potom sme zatvorili oči a hrali sme sa na lietadla :D :D :D

Možno stres, možno trávenie, hormóny, niečo skryté v tele...ktovie ...

mate59

Určite náhly pokles tlaku.Napr. vstaneš zo stoličky a ideš ku skrini,alebo sa zohneš a rýchlejšie sa vystrieš,vtedy tlak poklesne.Skús si merať viackrát denne tlak.