Neviem v noci spávať, vkuse sa budím, doma som vždy bez nálady, dokonca ani cez víkend sa neviem uvoľniť, je mi zle len pri pomyslení, že musím ísť znova do práce. Padajú mi vlasy, celá som vyhádzaná, vkuse hnačky zo stresu.. ja to už jednoducho nezvládam. Kým ale nemám inú prácu tak odísť nemôžem, lebo momentálne by som nemala nárok na dávky v nezamestnanosti a s priateľom máme spoločnú domácnosť a z jedného platu by bol problém to utiahnuť. A ako sa v praci citite vy?
Ako sa citite v praci?
Môžem sa ta opýtať a v akej oblasti pracuješ?
este k tomu,,,sekol som s tým zo dňa na den, tiež nemam este inú prácu a to mám zavazky, rodinu, a t ď.
o to vôbec nejde ...
mne ide o seba, tebe by malo isť o teba, tak ako každý by mal mať SEBA na prvom mieste
nie sme otroci+radsej zmeniť prácu ako rovno v tej zlej skapať
práca sa dá nájsť behom x dni
presne toto isté som nedávno riešil aj ja
nová práca ani ludia mi absolútne nesadli
začalo mi byť na umretie, nespaval som, cely som sa triasol, začala zo mňa tiecť krv prestával som vidieť a ine veci ako keby maš na krku ťažkú reťaz a na nohách okovy .. fakt v živote som nebol z ničoho tak vystresovany a pravda z tých ľudí išla zlá nenávistna energia, z niektorých ...
cez víkendy úplná katastrofa a strach z pondelka... :D musel som to skončiť a všetko naraz prestalo! prisahám, je mi ako kebyže som znovuzrodený a radím ti, vykašli sa na to a odiď kým nebude horsie
Tak to ťa ľutujem, že sa v práci cítiš tak zle. Ale poznám to, tiež som sa v predošlých zamestnaniach cítila hrozne - bol tam zlý kolektív a každý deň sme museli písať výkaz práce a posielať ho šéfke... samý stres, niekedy ma už od rána bolieval žalúdok a stále som bola unavená. A ešte k tomu aj otravné teambuildingy.
Ale teraz mám našťastie skvelú prácu, kde sa cítim výborne :) Skvelý plat, 2x do roka odmeny, týždeň dovolenky navyše, príjemní kolegovia, kratší pracovný čas a žiadne teambuildingy. Ak sa aj zorganizuje nejaká akcia pre zamestnancov, nie je to povinné. Do práce sa vždy veľmi teším a chodím tam s radosťou :)