Netuším či som ja mimo...

Príspevok v téme: Netuším či som ja mimo...
DaDa1212

Dobrý deň, neviem si pomôcť sama... Chodím s priateľom 5 rokov vekový rozdiel je u nas minimálny. Za ten čas to bolo aj ideálne ale aj problémové čo je dúfam normálne. Je na mna milý...žiaden problem v tomto. Náš problém sa vola mama, jeho mama mu za polhodinu co je so mnou zavolá 2x a to prkotinu (idem na návštevu do kamarátky, volal mi ten a ten...). Vkuse s nou chodi na nakúpi, mihalničky, nechtíky... chodí po nu do práce hoci ona ma svoje vlastné auto a aj manžela. Ďalší problém je že nikde ale fakt ze nikde sme neboli len dvaja. Ja nepotrebujem drahé dovolenky mne stačí stan alebo chatka za 10 s latrínou. Ale vsade chodime len s rodičmi bud s mojimi alebo jeho alebo jeho kamarátom ktory mi moze byt otcom. Aj ked sa dohodneme ze ideme konečne len my zrazu sme 10. Ja
popri škole brigadujem on chodi do práce tych 10 eur by nikoho nezabilo. Naši rovesníci chodia všade len s partnermi. On o tom dobre vie ze chcem ísť dajde iba vo dvojke lebo velmi nemusim ludi možno som aj sociopat nie len psychopat. Netuším ako z toho vykorčuľoval bez rozchodu ale naozaj ma to nebavi takto. Ako by ste to riešili? Sú to somariny ale po 5 rokoch kde to je na dennom poriadku dost to kuše.

Achboze

Matere sa s radostou nechavaju obletovat a rozmaznavat od deti a niektore to robia naschval a naburavaju vztah aby si dokazali ze synacik alebo dcerenka uprednostni vzdy ich.Pochopim keby mater v tvojom pripade bola nejaka tyrana manzelom alebo nejako tazko zdravotne postihnuta a chora a doma by mala alkoholika co na nu kasle.Ale ak nic z toho nie je a ma svoje auto a je sebestacna potom je to zasahovanie do vasho vztahu a obycajne sproste vyuzivanie syna pripadne citove vydieranie typu ja som ta vychovala a ty ma teraz odhodis ako psa alebo tvoja zena ti je prednejsia ako ja tvoja milujuca mama,to som teda dopadla a podobne.

Achboze

Neda sa odputat a keby sa aj dalo tak by si ho postavila proti matke a ak by sa s nim preatala bavit alebo by si vybral teba co pochybujem tak by si mala do konca zivota na stole ake si prasa ze si ho postvala proti rodine.Kazdy den by ti ro vykrikoval ze si mu dala na vyber bud ty alebo mater.Kopnut do riti a najst ineho

DaDa1212

Ďakujem všetkým ale zatiaľ sa mi len potvrdilo to čo som si myslela. Neda sa dajak od tej strigy...jeho mamičky, odpútať?

MamickarTopic

Mala som to iste akurat sa to stupnovalo postupne.po roku pomaly castejsie a castejsie len s jeho mamou.nepomohli rozhovory,zacala som byt neprijemna.napokon ma nechal on lebo vraj to,ze je stale s matkou je normalne :D takze podla mna ho rovno kopni do zadku lebo to urobi potom on akurat,ze si to zbytocne natahujes.

Achboze

Ked toto citam tak sa mi chce grcat,dalsi mamickin maznacik ktory sa ide z matere potentovat.Razne mu daj najavo co citis a po com tuzis a ak to nemieni akceptovat tak zbohom.Treba mat aj kamaratov aj rodinu ale co je vela to je vela.Pokial si nenajde aj cas na svoju lasku ktora s nim chce byt aj o samote je to zle.V kazdom partnerskom vztahu treba mat aj sukromie.Ja sa s mojou zenou zavrieme niekedy doma a lahneme pred TV kukame filmy a zerieme pocorn a vsetci su nam ukradnuti keby sa aj na hlavu postavili

Zuzulik8

No toto by aj mne vadilo. Tiez nie som clovek co je nejak extra spolocensky a vsade potrebuje mat kopu ludi okolo seba. Tiez mam radsej dovolenky vo dvojici ako s rodicmi. Ale ked si to tvoj partner neda vysvetlit a neakceptuje tvoj nazor tak tam uz nepomoze nic. Este to vyzera ze je mamickar a bez mamicky ani na krok. Ja by som takeho teda nechcela. Mozes skusit byt na neho este tvrdsia a tvrdo vyzadovat svoje. Nech je kompromis, raz pojdete na dofcu s rodicmi ked to tak chce, raz sami dvaja. Preco by malo byt furt len po jeho. Ale ak nedocielis nic tak vedz ze ked si ho raz vezmes toto pri nom budes mat cely zivot. Aj jeho mamicku s ktorou bude nadalej vsade chodit aj tie dovolenky spolocne.