Kto bol? Ake to je?

Príspevok v téme: Kto bol? Ake to je?
zaludok

Ahojte,
Mam otazku, kto z vas bol na vysetreni zaludka hadickou? Viete tu sondu do zaludka co sa zavadza.
Mna napina uz pri umyvani zubov, pri krcnej ma napinalo ked mi vysetrovala mandle a nedokazem si predstavit ako mi zavadzaju hadicku do zaludka ..brrrr
Ved ja sa tam zvraciam ..
Zvazujem totizto ci ist alebo nie, lekar povedal ze treba ale strach a obavy robia svoje.
Ake to je?
Opiste mi svoje pocity ale prosim, pravdu nie vymysli
Dakujem

Bolsom

Ja tieto veci hlavne neprezivam a nerobim paniku ani z bolesti. Aj u zubara odmietam anestetika, ten moj ma za to vola partizan. :)
Mne robili zaludok a potom isli do zlcnika a kazali mi "tancovat" a skakat, aby sa vylucila zlc.
Vies, ked sa budes dopredu obavat a panikarit, bude to zle, ak to budes brat ako nic, bude to lahke, ludska psychika je najviac.
Prehltol som hadicku s takym nejakym zavazim na konci a lekarka mi ju nasukala hlbsie ako potrebovala. Drazdil ma ten vycnelok, co mame medzi mandlami, a ked som citil, ze ma ide napnut, zacal som jednoducho zhlboka dychat nosom a povedal som si, ze to davenie si vsimat nebudem a bolo. Lekarka hotova zo mna, ze to nik tak lahko neznasal, tak som jej vysvetlil, ze ked si clovek dokaze nastavit hlavu, ide uplne vsetko.
U mna to zacalo v detstve, ked mi bola zima alebo sa mi nieco nechcelo robit, tak som si predstavil, ze som maly cloviecik v mojom tele v hrudi, je mi tam teplucko a fajn a to co sa deje vonku, to sa ma netyka. Dodnes to pouzivam, ked sa okolo mna deje nieco, co mi nevyhovuje. Odporucam vyskusat.

simiona

Ja som len počula od druhých, aké to je. Zo začiatku to dosť napína človeka, toto je najhoršie vydržať, ale keď je tá hadička už hlbšie, už je to v pohode. Ale vraj existuje nejaká mini kamera, bez hadičky, ktorú stačí prehltnúť. Len ani doktori o nej nehovoria. Je to drahšie a ďalší dôvod neviem? Možno je to len pre VIP?

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.