Neviem čo zmenit

Príspevok v téme: Neviem čo zmenit
Mackales333

Ahojte milé damy, posledný rok sa stretávam s istým problémom, verím, že viaceré sa v tomto príspevku nájdete. Neviem či je to dnešnými mužmi a dobou, ale neviem si udržať asi takpovediac "záujem chlapa". Počas roka som s viacerými chlapmi sem tam zašla von, na kávu, prejsť sa, pošli sme si a potom zrazu nič.Neodpisali, neozvali sa, nie som typ ženy ktorá by ich dusila, vypisovala im, bola dotiwrava, ale zároveň ani odmerana, skôr prirodzená, dobre naladená optimistka so zmyslom pre humor. Naposledy som bola vonku s mojou platničkou láskou s detstva, začala som robiť v bare, kde on chodieva, vždy sa na mňa usmieval, pozeral a raz mi napísal, písali sme si, trošku somnou flirtovať, išli sme vonku, po stretnutí sme si opäť písali, on odišiel na festival a potom už neodpísal. Áno chápem zamestnaný, slobodný človek, ktorý využíva každý deň naplno je zaneprázdnený, ale prečo sa neozval? Ešte mi vravel že si zopakujeme prechádzku, že má zoberie tam a tam ? ako je toto možné? Je chyba vo mne? Alebo si namyslam ich záujem, aj keď somnou flirtuje, zaujímajú sa, a potom zrazu nič? Mám mu vôbec napísať? Alebo to nechať tak a trápiť sa sama.

Odpoveda

A odpoved na tvoju otazku je nie, nepis mu, nekontaktuj ho. Evidentne nema zaujem a ak by si ho uhanala, mozno mu zvysis ego, mozno by sa aj dal nahovorit na nieco ako napodobenina vztahu ale nikdy by to nebolo dobre. Nevazil by si ta a trpela by si. Pockaj si na toho co ta bude na rukach nosit.

Odpoveda

Nieco podobne sa stava aj mne, hladam si priatela, chodievam na rande. Posledny 2x sa mi stalo ze muz prejavoval velke sympatie, mal plnu hubu spolocnych planov a nakoniec nic. Ten jeden este vypisoval ale dalsie spolocne stretnutie nenavrhol. Ked som navrhla ja tak ma zrusil, ze sa este nespamatal z rozvodu ktory sa udial pred 6 rokmi. Ok. Ten druhy po stretnuti radsej uz ani nepisal a ked som pisala ja, zo slusnosti odpovedal ale inak ziadna iniciativa z jeho strany. Tak som to vzdala. Co uz, stava sa. Nemozem sa pacit vsetkym. Hladam dalej. Ty si z toho nic nerob lebo chyba zrejme nebude na tvojej strane. Zrejme si sa im pacila ale o nic vaznejsie s tebou zaujem nemaju. Zostan sama sebou, nedaj sa zlomit a ten pravy skor ci neskor pride.

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

mysli

Cloo ked sa tym ty riadis ani sa nedivim ze nemas frajerku/zenu
Muz by mal byt iniciativny pri prvom rande a po nom.
V prirode samci vabia, tokaju samice nie naopak.

clooo

Pokiaľ len čakáš, že ti muži budú stále (prví) písať a pozývať ťa niekam, nič sa nezmení. Ak máš o niekoho záujem, musíš sa aj ty snažiť, nie všetko hodiť na mužov. Na druhej strane nie je ťažké predstaviť si, o akých mužov máš záujem...

popravde

Moja zlata, ti muzi sa s tebou len hraju, naslubuju ti ked si s nimi ale realne nemaju nic z toho v plane. Muz ktory ma zaujem by sa ozval, napisal, zavolal. Ten cas by si isto nasiel aj keby bol neviem ako zaneprazdneny!
On by si ho proste nasiel lebo by si mu behala po rozume, myslel by na teba a ozval by sa akymkolvek sposobom, pretoze kde je skutocny zaujem tam je snaha. Snaha sa byt s tebou v kontakte.
Kde nieje zaujem alebo je len slaby zaujem tam sa muz ozyva malo alebo vobec.
Nekontaktuj ho, to je povinnostou muza aby sa zene po rande ozval prvy, ak sa doteraz neozval, nezaujimas ho. Darmo ze "basnil" o planoch s tebou, boli to len blaboly ..
Ak sa muz na nieco stale vyhovara, tak je to signal ze zaujem nema ..
Zamilovany muz hlada sposob, nezamilovany len vyhovorky!

ahjajjaj

pozvi ho Ty von, pôjdete, a uvidíš, či to bude mať pokračovanie. Má to tú nevýhodu, že čím viac energie do toho investuješ, tým viac Ti bude ľúto, ak to nevyjde. Tak zváž možnú výhru aj prehru.

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.