LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO

Príspevok v téme: LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO
tmas

Ahojte mám taký problém. Na pleť som začal používať La Roche Posay effaclar duo, zo začiatku pomohol fantasticky. Keď mi došiel kúpil som si druhý. Po týždni som mal po ňom vysušenú, šupinatú,za červenavú tvar. Zmizlo to až keď ho prestal používať a prestal si čistiť tvár(LA ROCHE-POSAY EFFACLAR ČISTIACI PENOVÝ GÉL). Nevie niekto prečo? Alebo poradiť nijakú náhradu? Ďakujem za odpovede.

swistica

ahoj, podla druhu kozmetiky predpokladam, ze mas mastnu plet so sklonom k akne. La Roche nevyhadzuj, kludne to mozes dopouzivat, ale je potrebne plet este hydratovat. Napr. rano a vecer si cisti plet penou co uz mas. Rano pouzi krem La Roche, ale vecer pouzi nieco hydratacne co ale neupchava pory a neobsahuje silikon. Velmi dobry je sipkovy olej (ma ho vela znaciek napr. Biopurus, Navia, Modra pupava). Pozor ale - nanasa sa na vlhku plet.Vtedy dobre vsiakne. Ak by si nechcel pouzivat olej, tak velmi dobre kremy ma napr. AnneMarie Borlind - rada na zmiesanu plet, alebo rada na mastnu pokozku.Tiez je dobry aj hydratacny krem na zmiesanu plet od Weledy z kosatcove rady - fialove obaly. Alebo sa jednoducho pozri co pouziva mama, sestra atd. Ak je to prirodne a urcene na hydrataciu zmiesanej pleti,mozes skusit. Pri pleti s akne sa ludom stava,ze pouzivaju vsetku kozmetiku urcenu len na liecbu akne. Ta plet vysusi. Preto treba aj hydratovat.

Georgina32

Ak máš akné tak jednoznačne DADO SENS purderm... V Nemecku bežne predpisujú kožný lekári pri akné.. Hlavne je to prírodné a sú tam výťažky z účinných bylín. Mne to veľmi pomohlo. Došla som na stránku bioskin.sk kde mi perfektne poradili.. Ak máš aj nejaký ekzém isto ti pomôžu a hlavne dávajú zľavy. Skus na bioskin@info.sk..

saspamataj

Si ty normalna. Nemas to overene a kazdemu to tu radis. Si to kup a natri sa tym od hlavy po prednu cast zadku. A potom pis, ci si sa citila super.