Dobry psichiater v BB kraji ....

Príspevok v téme: Dobry psichiater v BB kraji ....
xix

co mam robit???

Dobry den
mam dost zavazny problem, ktory neviem ako mam vyriesit ...
problem sa tyka mojho otca, potrebuje psichiatra a neviem ako ho donutit tam ist
ked sa zacne tema ohladom tohoto tak sa len nastve, zacne nadavat a sfuci sa
je to dost velky cholerik, ked som bol mladsi tak ma aj bijaval ale uz som starsi
tak som na to "zabudol" bohuzial ale jeho povaha stale ostala, akurat teraz sa modifikovala
a je cim dalej uzavrenejsi a strasnejsi ... ked sa clovek nanho pozre vidi ksicht cloveka ako
keby ho nastvalo neviem co, proste nonstop je nastvany na cely svet ...

ono aby som siel k problemu, je zivnostnik, vo svojom obore je povedzme ze dobry, aj roboty ma dost,
ked si zoberieme, ze zijeme v SS kraji, kde je velka chudoba ...
ono problem vidiet uz aj tu, napriklad castokrat chodim s nim mu pomahat, domaci nas kolkorazi aj ponuknu
pomozu ako sa da (s montovanim atd...) on bohuzial udalosti tak prekruti, ze ked prideme domov, povie, ze
ho ani neponukli, ako sk...rveny je tento svet ze mu nik ani nepomohol atd. a zacne nadavat a hnevat sa na
vsetko, popri tom pravda je niekde uplne inde, nehovorim ze vsetko je 100% ale to ako on prikrasluje realitu
je az do oci bijuce ... to nie je sklon "par percent", to je dobre ze nie prekrutena pravda o 180% a najhorsie je, ze on tomu sam uveri ... potom ma len zlu naladu atd...
toto badat vo vsetkom, proste jeho objektivita, no o objektivite jeho nazorov sa neda rozpravat, ked mu poviete, ze tam je biela farba, tak on vam povie ze je cierna a spinava a neviem co, dufam ze ma rozumiete ... proste si sam vykresluje realitu podla seba, ohodne horsiu a potom tomu sam veri a reprezentuje tento svoj nazor druhym (pricina->nasledok: stratil mnoho kamaratov, tych co este ma tak ty nanho seru) ked niekto pride k nam co je "stastnejsi" tak sa urobi bud obrovske chudiatko alebo ho zacne spocenovat, ze aky je on frajer co dokazal a ten druhy nie ...
dalsi problem je to, ze sa rozprava sam zo sebou, o tejto smutnej skutocnosti vie uz cela rodina, nerobi mu problem, ze ja som o 7 metrov dalej, aj tak sa rozprava sam zo sebou, respektive si sopka ... ked som ho pocuval tak jeho "rozpravanie" je v tomto duchu: "vsetko je to na ..." bud rozobera ako sa k nemu kto spraval , alebo co pocul v radiu a potom sa s tim zosobnuje atd... ako minule, stahovali sme nabytok, pomohli nam aj domaci, hlavne vec, ze doma hovoril nieco ine a ked som ho pocul sameho seba sa rozpravat tak hovoril tu svoju pravdu a nadaval pri tom ....

chcel by som vas poprosit ci nemate s timto skusenosi a ako na nho ist, mama sa chce rozviest, mne znicil totalne zivot (ale o tom potom) ... alebo ak viete dobreho psichiatra v BB kraji, bol by som vdacni, fakt uz neviem co mam robit ... tento problem je ako nocna mora, ja uz tak nechcem zit, nechcem sa stat tym co je moj otec ... chcem zit normalne ... nic viac nechcem ...

P.S.: ak ma niekto podobne skusenosti alebo vie pomoct tak nech mi aj posle e-mail budem velmi vdacni

dakujem

vacicak

Ja mám podobný problém v rodine presne stále nadáva a rozpráva sa sám so sebou.Prosím ak niekto z vás vie pomôcť alebo poradiť ako by sa to dalo riešiť.

gago

dobri deň som mladi 24 ročni ženati chlapec 3deti us 4 roki ma trapi problemi s psichikov prejavuje sa totim že som velmi nervozni citim uskosť a už som podlaho liekam diazepan som na tom zavisli,stale citim na hrudniku tlak bolesťbusene srca aj som sa liečil na kardioloki ale nič mi nenašli hovorili že srce je zdrave ja keť si cezdeň pospi a nekto ma zobudi tak som agresivni a hembim sa okoliu vins stim za lekarom s manželko sa len hadam porate mi prosim čo mam robiť a čo mije dakujem::

dadicka

ahoj ja mam tiez podobny problem moj oco sa rozprava sam zo sebou a tiez mu nevadi ze som v druhej miestnosti ..jeho rozpravanie obsahuje skoro same nadavky a stazuje sa ze stale musi nieco robit ze sama robota a nieco o peniazoch no to je jedno ..ale nikdy to nikomu nepovie len sa uzatvara do seba mama na nho krici ze uz sa nerozpravaj sam zo seboou potom je ticho uzavrety...neviem ako to snim pojde dalej uz mam nervy na to

tekla

Prosím o pomoc neakého šikovneho psichiatra , pripadne psichológa. Mám manžela ktory pred časom podnikal. Z podnikania vznikla dlžna čiastka, ktorú splácame.Nakoľko su platy nie dosť vysoké nato aby sme boli schopný tieto platby realizovat, musi mať dve zamesnania.Tvrdí že nevládze ,že je vyčerpaný . Vraj to čo niekedy spravil za jeden deň dnes mu trvá tri dni. V mladosti nemal zaujem o deti nestaral sa o ne, dával prednosť kamarátom a tvrdil,, si mama staraj sa ,,. Dnes máme deti vädšie a nemajú zaujem oni o neho. Je s toho neštasny uzatvára sa nekomun. vyvolava hadky. Na jednej strane sa nechce rozviesť a na druhej nemože s nami žiť. Naše manželstvo sa rozpadlo už davno, sme spolu vraj len preto že mame deti. Dnes ale aj deti pocituju napätie a to sa prejavuje na spravani voči nemu. A takto to ide stale dookola. Vymyšla si hluposti aby ma urazil, aby mi ublížil. Teraz najnovsie sa hrozí že sa obesi. Vraj aj tak nemá nik o neho záujem, a je jedno či tu je alebo nie. A konečne aj nám bude lepšie lebo si to tak želame. Teraz v sobotu z toho všetkeho dostala staršia dcéra záchvat zúrivosti, nakričala na neho a v poctate ho vyhodila. Celé dva dni sa lutoval aky je utrápeny a nikto ho nema rád. Zavrel sa do garáže a prisiel sa až vecer vyspať. Druhy den sa situácia opakovala. Zavrel sa a dumal. Volala som ho nech si ide oddychnut lebo v pondelok ide do prace, ale márne. Je tvrdohlavy a hrdý. Doma mám na starosti deti , domácnosť, záhradu, chodím do práce. Ja mám predsa tiež nárok na oddych a kľud. Mám toho všetkého už dost a neviem, ako ´dalej. Ako mu mam pomôcť, o tabletach nechce ani počuť a do ambulancie ho nedostanem. To by som urazila jeho ego. Prosim pomôžte mi. Vopred Ďakujem

cila

je to doktorka Guttenova.Ambulanciu ma v obchodnom dome Witmann na druhom alebo tretom poschodi.Neviem presne,ale najdes to tak,ze na lavej strane (ked ides schodmi) na sklenenych dverach je papier s nejakou kardiologiou.Vojdes dnu a pojdes stale rovno.Po lavej strane najdes cakaren.Cislo mali (teraz sa stahovali z nemocky sem) 045/5201327.