Ahoj poslednu dobu si prapadam zbytočne a som stale smutny mam zle myšlienky na smrt na choroby a proste takéto negatívne myslenie ani neviem prečo poslednu dobu sa mi v živote nič nestalo čo by to zapričinilo a ešte viac to preživam ked som v robote a počuvam kolegov ako so rozpravaju čo robili doma ako menily fasadu, zateplovali a ja som stale ticho pretože ked pridem domov tak nič take nerobim a pripadam si zbytočne :( . možeme mi prosim nejako pomoc ako sa toho zbaviť ?
Pripadam si zbytočne
Kompletne si prerob svoju izbu, začni sa o seba viac starať, rob to čo ťa baví, kup si niečo nové, hoci len maličkosť a najdi to v čom si dobry a venuj sa tomu , hned pochopiš, že niesi zbytočny :)
Tomas12345 ja som veriaca, ale aj tak si prídem zbytočná.
zartujes, ze. hadam nemas potrebu sa opicit. kazdy inak travi svoj cas po robote, ked ta bavi lezat na gauci, tak aspon je to tvoje slobodne rozhodnutie. keby kolega vravel, ze zavara uhorky, tak zas mas komplex, ze nezavaras, ci co.
Začni robiť niečo pre seba a pre svoj život, niečo si prerob, kúp si niečo nové, choď von, choď do fitka.
jo, mozno by ti pomohlo keby si sa na chvilu zameral na pomoc inym ludom ako na to, ze ty si nestastny
CHUDAK
Ale to neznamena, ze ti to nepojde. Neskusis, nezistis.
aj ja som také niečo zažila, keď kolegovia rozprávali čo a ako robili. Napr. oni robili obkladačky, oni si dávali tatranský profil alebo tapetovali... Tak som sa pustila trebárs aspoň do umývania okien... :-) a pochválila som sa, ako mi voňali čerstvo vypraté záclony...
Lenže ja som taketo veci nikdy nerobil :( Aj keby som chcel niečo take urobit tak sam by som to nedokazal
Skus dobrovolnictvo. Ked sa kolegovia chvalia stavebnymi upravami, ty pomoz utulku - vymalovat, zateplit, atd.