Ahojte, prosím vás o radu, ktorá fakulta je podľa vás lepšia čo sa týka zubného lekárstva? Vedel by mi niekto napísať výhody štúdia na danej škole prosím. Ďakujem všetkým za odpoveď.
LF Szu alebo LF UK
Založila som len 2 fóra. Tento a ešte 1 s otázkou či je to skutočnosť alebo len fáma, že zo szu diplomom sa nemôžu uplatniť v zahraničí. A to len preto že sa táto informácia dostala ku mne až potom ako som toto založila a keďže sa mi to už nedalo upraviť, založila som nové.
Tak stačí sa opýtať v jednom fóre, nemusíš ich tu zakladať neviem koľko v každom s nou prezývkou, veľmi nenápadne. :D
Čo neskúsiš Česko alebo Martin?
Zlatíčko, každá škola má vlastné testovnice, preto si normálne ľudia vyberú prioritu a na tú sa učia. Keď prejdeš testovnice na 1 školu niekoľkokrát je vždy lepšie ako z každej školy troška ?
Preto to riešim
Zlatíčko, teraz tu založ 10 nových tém len o medicíne, každé s inou otázkou. :) Absolútne ty nerieš teraz hovadiny, že ktorá je lepšia a podobne. Daj si prihlášky na obe a uvidíš, kam ťa príjmu. Väčšina ľudí je rada, že ich niekam vezmú, nieto ešte sa rozhodovať. Detto zubarina.