Perspektivne povolanie

Príspevok v téme: Perspektivne povolanie
upozornenie

Ak by ste si znovu mali vybrat studium a povolanie, co by ste si vybrali. Urcite uz teraz kazdy mame iny pohlad, na to, co je perspektivne, ako ked sme boli este len studenti. Drzme sa vsak aj reality a vyberajme z toho co by sme zvladli. Samozrejme, ze programator je super povolanie, ale len malo ludi ma na to schopnosti.Preto prihliadajme na realitu.
Takze ake povolanie a preco by ste si vybrali? Resp. je tu niekto spokojny a zostal by pri svojom povolani? Ak ano,v com sa mu paci?

Tomas42

upozornenie: ja som sa rekvalifikoval 4-mesacnym kurzom z webovejstranky: itvkurze.sk , pravidelne otvaraju nove kurzy..
je to velmi perspektivna praca a vobec ani nemusis vediet programovat, v IT su aj ine pozicie ako len programatory, nariklad testery, kde len hladas jednoducho chyby v systeme, na vstup do it odporucam skor taketo zameranie, pokial nie si velmi technicky typ..
ma to krasnu buducnost, a uz s 2-3 rocnou praxou si mozes pytat krasne niekolkotisicove zarobky... je to v sucasnosti krasna zlata bana..
a len pripominam este raz, vobec nemusis vediet programovat ani vediet matematiku...

gfgffnvb

tak najprv sa učím úplné základy ale úplne že od primitívneho začiatku.. na tom si chcem dať dosť záležať než sa pustím do konkrétneho jazyka.. chcel by som začať ako som už vravel tak všeobecnejšie - základy logického myslenia sa naučiť, oboznámiť sa s jednoduchými na výučbu určenými programovacími jazykmi a chcel by som sa naučiť "C"

gfgffnvb

Ja mám dokončenú strednú školu s maturitou a som pokladník... chcem sa naučiť programovať a zarobiť si viac, programátorom môže byť človek aj bez vš... tak mi držte palce aby som to zvládol :D

rasto212

Ja som účtovník, baví ma to, nie som na tom istom, lebo sa neustále vzdelávam a narastajúcim počtom klientov sa zvyšuje aj môj príjem :) Nemenil by som smerovanie môjho pracovného života.....