Smerujeme hore alebo dole ?

Príspevok v téme: Smerujeme hore alebo dole ?
majdy

Ahojte. Chcem počuť váš názor, napredujeme a zlepšujeme sa alebo v skutočnosti všetko upadá ?
Čím ďalej tým lepší ? Ja by som to nazval čím ďalej tým horší. Ale prečo skoro všetko upadá ? Ľudia sa nemyslia na svoju budúcnosť, nerobia nič pre seba iba by sa bavili a chválili sa s tým na Instagramoch. Prečo sa skôr ľudia nepochvália aké vysledky majú v škole alebo čo dosiahli, svojou postavou.. Ale hlavne nech sa pochvália tým čím je na mieste sa chváliť.. Kde budeme za 100 rokov ? Bude dosť doktorov, odborníkov, remeselníkov ?

Lavo pravo

Tak pocas socializmu sme boli v lavo,,potom chvilu v pravo,na sk uz dekadu v lavo :) eu je tiez v lavo tazke viac dole(v lavo) :) takze otazka moze byt aj v inych smeroch ;)

Danielllita

Jednoznacne dole. Technicky pokrok sa ludstvu upriet neda ale charakter a moralka ludi upada. Je coraz viac zla, nenavisti vo svete, staci si precitat niektore diskusie na tomto fore.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Funeral Director

Naco prezivka

Naozaj si myslis ze vek je nejaka hodnota k spravnej informacii? Uz ti nejaka postarsia (ok, alebo postarsi - ale len pre zdoraznenie rozdielu) povedal aby si si isiel nechat vyvestit?

NacoPrezivka

Technicky sa veci sa zlepsuju ( na ukor zivota planety ) ale ludia tym trpia to je moja odpoved. Ja osobne upadam neviem ako ostatny

NacoPrezivka

Jedna vec na internete je zaujmava ze neviete v akom veku sa nachadza ten diskutujuci. A tak sa moze stat ze s dietatom jednate ako s dospelim a naopak. Nieje nahodou aj vek dolezity v style hovoru a zavaznost informacie? zeitgeist si videl?