Zly pocit z pohovoru

Príspevok v téme: Zly pocit z pohovoru
zvedavaA

Z pohovoru do novej prace som mala dost zly pocit. Jedna osoba bola voci mne neprijemna,druha neutralna, tretia v pohode. Zdalo sa mi, ze som im celkovo nesympaticka q cele to bolo divne. Napriek tomu ma prijali. Stalo sa vam nieco taketo? Nastupili ste do prace po neprijemnom pohovore, alebo ste dali na pocit a pracu odmietli? Dakujem.

vcielkamajka

zvedavA takze si to ani neskusila? O aku pracu islo? Mne ponukol pracu jeden pan ktory vlastni eshop a to cez fb. Myslim ze mu ide len o to, laskovat so mnou. Na takychto ludi ja mam cuch. Ale mozem sa mylit...

zvedavaA

Rozhodla som sa miesto odmietnut. Dala som na pocit. Ak vsak niekto ma s pohovormi podobnu skusenost, kludne nech prispeje. Rada si to precitam.

petronneta

Do životopisu si nemusíš všetko dávať. Ktorí dvaja sú nadriadení? Pozitívny a neutrálny alebo ktorí? Nevieš ani, ako intenzívne s nimi musíš spolupracovať, ani nič konkrétne?

Lilusha

Ahooj, ak ta uz prijali tak urcite chod do toho a uvidíš. Radsej vzdy odísť v skúšobnej ako by si sa mala tam trapit.
Ja som si pred týždňom zažila pohovor s totálne arogantný človekom, bola som u neho na tri krát lebo musel premýšľať posúdiť moj životopis. Dva krat ma na tom pohovore zdrbal kvoli hlúposti a doslova ma vysmial ze nemam vodičák! Ze nie je možné aby v tejto dobe nemalá mlada baba vodičák. A ak ma príjme co by aj čuduj sa svete bol ochotný lebo nutne potrebovali ľudí tak ja si musím urobiť do pol roka, povedala som ku ze si ho robit neplánujem a povedala ze praca nie je pre mňa aj kebh som ju potrebovala. Strasne odporny arogantný clovek s ktorým by som nedokázala byt ani v jednej miestností nieto robiť 8 hodin denne
Niekedy je to fakt o ľuďoch a za ten stres ti to nestojí ...
držím palce

zvedavaA

ano, dvaja z nich nadriadeni
Nerada by som odchadzala v skusobnej dobe, pretoze to som spravila teraz. Dvakrat za sebou by to uz vyzeralo v zivotopise zle. Z tohoto dovodu by som si chcela uz vybrat dobre.
Vam sa take nieco nestalo - zly pocit z pohovoru a nasledne prijatie?

Bubliii

Asi zavisi od toho, ako surne tu pracu potrebujes. Ak si mozes vyberat, tak by som asi dala na intuiciu a odmietla, ale ak nie tak by som to vzala a s tym, ze cas ukaze.. Ti ludia by mali byt tvoji nadriadeni, ci ako?