“ Brucho “

Príspevok v téme: “ Brucho “
Caramelca

Ahojte prosím vedeli by ste mi niekto pomôcť ? Už dlhší čas pociťujem pri dlhšiej chôdzi pichanie v podbrušku na ľavej strane nedávno som si všimla že keď sa trosku prehnem do zadu tak mi na bruchu ľavej strany vyskočí taká akoby ‘bublina predpokladám že to je nejaký orgán.Dnes ma začala bolieť sj práva strana ale tá všeobecne nie len pri chôdzi .Už dlhší čas trochu obmedzujme jedlo a jem čo najmenej možno mi to spôsobuje aj to . V poslednej dobe už ani nemám chuť na jedlo a nebývam moc ani hladná , jedávam len s princípu že viem že to potrebujem . Keď potrebujem na malú tak sa mi môže veľmi chcieť ale po chvíľi si to prestanem uvedomovať a nemusím ísť cely deň na záchod, Mávam aj výtok .Na veľkú sa mi moc chodievať ani nechce a keď tak to ide “ťažko” . Prosím nevedel by mi niekto poradiť čo to asi môže byť? Stretol sa s tým už niekto ? Ku lekárovi nemám v plane ísť .. :(

Caramelca

Už som začala jesť normálne a stále som na tom rovnako . Na pravej strane brucha ma pichá dokonca častejšie

swistica

Ak sono ukazalo, ze je to v poriadku, asi by som lekarom verila. Urcili nejaky dalsi postup?
Z mojho pohladu:
Pichanie pri dlhsej chodzi - toto sa zvykne stavat, nedostatok kyslika, organy sa nedokrvuju, ak zastanes a oddychnes si, pichanie pravdepodobne prestane, vsak?
Vypuklina na bruchu - ak sono ukazalo, ze je to ok, tak mozno nadmerne pozorovanie.
Bolest brucha - pises, ze obmedzujes stravu, tak zrejme z toho. Moze byt, ze nielen ze menej jes, ale i nevhodne jedla. Skus popisat jedalncek.
WC - menej jes, menej chodis na toaletu.

Caramelca

Niesom si ista možno to nieje Hrčka na ľavej strane ale priehlbiny na pravej . Bola som už aj na sono a zevraj som v poriadku.

Caramelca

Mne to moc ako pruh nepríde nedá sa to ani nahmatať .Iba keď sa prehnem tak to vyzerá ako keby sa mi všetok tuk premiestnil na jednu stranu ale nieje to nijaká Hrčka