Dovolenka

Tomas12345

Defcon :

Zas až takýto rozdiel tam nie je. Vizuálny dojem by som povedal je ten istý, či vidíš mesto xyz pomocou aplikácie alebo naživo je v podstate skoro to isté. Ok, tá atmosféra tá je lepšia pri živom kontakte.

Mne stačí cestovanie aj skrze aplikáciu Google Earth, stačí mi aby som videl ako to tam vyzerá, nepotrebujem tam cítiť tú atmosféru a reálne sa dotykat svojimi rukami a nohami toho miesta.

Monika1984

Fu tak ja ten pocit nepoznam:) precestovane mam dost a stale tuzim viac na niektore miesta sa rada vraciam, kazde pre mna nieco v podstate znamena urcitu spomienku obdobie zivota a tak. Teraz som 2 tyzdne doma z dovolenky a mam pocit akoby som strasne dlho nikde nebola:) Saliem doslova. Uz planujem dalsiu aj napriek tomu ze septembrovu mam davno zajednanu :P

Defcon

Hm, google earth oproti realu je to iste, akoby si lizal zmrzlinu cez prezervativ....
je mnozstvo krasnych destinacii v europe, ktore zanechaju nezabudnutelny zazitok. Zazit nazivo atmosferu Saint Tropez, alebo sa autom previezt po serpentinach svajciarskych alp. Brutal

Tomas12345

Cestovať sa dá aj cez aplikáciu Google Earth cez ktorú sa môžem presunúžť na hociktorú časť sveta v priebehu pár sekúnd a pozerať si z pohladu chodca (street view) krajinu.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Zihlavovy

Mam presne ten isty problem, ze mam uz pocestovane vsetky svetadiely okrem Antarktidy a uz sa mi fakt nikam nechce, lebo jednak dlha cesta aj lietadlom a jednak uz som urcite bol v podobnej krajine, ci na ostrove. Ja to riesim tak, ze idem niekde do okolia, max. 3 hodiny cesty autom, nejaky 4-5* hotel, ci kastiel.a max. sluzby. Slovensko, Cesko, Rakusko, Madarsko a dost sa takto da objavit nove a nemusim sa nikam daleko trepat.