Nemám mesiačiky

Príspevok v téme: Nemám mesiačiky
Niejetovazne

Cauko, už asi od minulého septembra som nemala mesiačiky, mam 15 rokov, 163cm, 43 kg ale stravou to nebude lebo vtedy som mala okolo 50 a nemavala som ich a jedla som pred Vianocami veľa zdravého, orechov atď. Cez vianoce veľa aj nezdravého aj zdravého a potom som si to trosku ustrážila a postupne som schudla. No zmizli mi už predtým. Jedine co ma napadá je ze som sa vtedy začala cez prázdniny vyše hýbať a športovať ale zase som to vôbec nrprehanala.. A ešte ze sme mali raz nejakú črevnú virozu keď som ich nemala a to zo mňa išla krv s hlienom ale nie z tade.. Neviete čím to môže byť? Jem zdravšie ako moje spolužiačky a už aj veľa lebo som schudla co som chcela :)

petronneta

Priber takých 5 - 10 kíl, budeš mať aj dobrú postavu a vráti sa aj menštruácia. Gynekológ sa za Teba nenaje. Alebo toto co nám píšeš ukaz mame. Ze si schudla a nemáš 10 mesiacov menštruáciu a to ako 15 ročná. Ono to nie je gynekologická záležitosť, ale porucha príjmu potravy hodná psychiatrického liečenia.

Bubliii

No ty si hlavne schudla privela, hodila som tvoje udaje do BMI kalkulacky a vyslo mi 16, vsetko pod 19 je podvaha. Takze vazis primalo. Nie je to o strave, je to o vahe a chybajuca menstruacia je jasnym znakom ze s tvojim telom nieco nie je v poriadku. Este kontrolna otazka menzes mas predpokladam skor ako od 15tich rokov? Lebo ak ano, tu najvacsiu nepravidelnost by si uz mala mat za sebou. A nemat menzes 10 mesiacov nie je normalne, ani v tvojom veku nie, uz si mala byt davno u lekara...