Kyretáž

Príspevok v téme: Kyretáž
IVETA6868

V utorok 9.7. som podstupila kyretaž kvoli silnemu menštruačnemu krvacaniu. Zakrok prebiehol v poriadku, po zakroku som asi hodinu krvacala, potom už len jemne špinila. Teraz 3 deň po zakroku sa mi niekedy objavi krvavy vytok.Dokedy može tento stav pretrvavať?Nasledne mi chce lekar nasadiť Norethisteron aj kvoli dovolenke, aby som nemala problemy s krvacanim, odchadzame 21.7., ale aj na upravu krvacania. Malo by mi to pomocť? Mam 50 rokov.

petronneta

Ten Norethisteron som užívala rôzne. Keď mi ho gynekológ nastavil prvýkrát, bolo dobre. Ale potom chcel znižovať dávku tak, aby som ju začala užívať až v neskorší deň cyklu, a vtedy som mala krvácanie znova silné a užívala som Canavit kvapky. Tak sme sa vrátili k tomu predošlému modelu, keď som ho užívala viac dní, a vtedy bolo krvácanie normálne.
Napriek normálnemu krvácaniu som sa necítila dobre a do práce som druhý a tretí deň menštruácie nemohla ísť.

IVETA6868

V ktorej faze cyklu to bolo neviem. Menzes mi vynechal na 2 mesiace, tak nasledovalo 2 týždňove špinenie a tak 5.7.som sa rozkrvacala.A po tom Norethisterone ste nemali silne krvacanie? Zolablo to?Bolo to strašne prežiť to, som stale slaba, vykrvacana.

petronneta

Je otázka, v ktorej fáze cyklu bola kyretáž vykonaná. Ja som krátko po nej začala silno krvácať a mala menštruáciu. Liečba noretistralom mi pomohla, užívala som ho 2 roky, teraz ho už nepotrebujem. Mam 47 rokov.