Choroba

Príspevok v téme: Choroba
Johnyyy

Ahojte mám problém, už cca 3 roky mi stále niečo je. Buď ma bolí brucho alebo ma bolí hlava krk. Jedno skončí ďalšie začne. Dlho ma strašili s crohnovou chorobou lebo som mal boelsti voravo dole az nakoniec to bol chronicky slepak a to bol ten problem. Teraz ma zasa boli vlavo v podbrusi a ja uz hned na nervy ci to neni ulceralna kolitida alebo divertikulitida atd a dotoho som dostal este asi aj crevnu chripku nakolko som vracal a aj teploty som mal. Z 365 dni v roku mam nejake problemy minimalne 340 dní.. okolie uz otravujem svojimi chorobami ale nevymyslam si to. Sledujem si diagnozy atd na nete a potom je to este oto horsie. Mam antidepresiva ale nezaberaju stale to je otom istom ... kazdy den cakam co mi zasa bude no to brucho je najhorsie to mam pravidelne a uz som zufaly.. poradte mi prosim niekoho kto mi pomoze (nejaka celostna medicina nejaka klinika atd..) nakolko sa neviem venovat rodine , mam male babo a stale som hlavou v svojich problemoch a beham po lekarovch a uz som z toho ko uz nevlfzem .. mate niekto skusenosti? Neverim ze to je len zo psychiky

Pag

Najtazsie je vydrzat sam so sebou, bro. Ja som na to vsetko isiel ignoraciou a stal sa zo mna ignorant, ale ma to aj svoje vyhody.

Pag

Vies, na nete to vsetko posobi trochu inak, nez aka je skutocnost, ale poviem ti, sme vo faze adaptacie a este nejaku dobu to potrva, kym si na to vsetko, nove, neprebadane, priam sialene zvykne nasa psychika. Geny dedis po rodicoch a ti mali vsetko ako na zlatej tacke a teraz je co?! Nuz, je to o dost ine. Uz nestaci len pravidelny treening/polezanie na katafalku, ale aj pravidelnee polezanie na lavicke v parku. Vsetko si mozno natrenovat, lebo najpodstatnejsie je to vsetko ustat a prezit a potom si mozes dat titul aky len nechces. Naspat cesta nemozna, naprd, pardon, napred sa ist musi.