On z bohatej rodiny ja nie

Príspevok v téme: On z bohatej rodiny ja nie
lucia04

Dobrý deň ,chcela by som sa zdôveriť s mojim problémom. Už dlhší čas sa poznám s jedným chlapcom (ja 16 on 19) .Spolu sme na gymnázium. Chodíme spolu a zavolal ma k nim na večeru.Jeho otec je podnikateľ a mamina právnička. Môj ocino je sklenár a mamina je kuchárka v škole. On nevie čo robia moji rodičia a veľmi sa hanbím. Nie za mojich rodičov ale iba mi to príde blbé. Moji rodičia sú tiež starši mali ma dosť neskoro( majú 60). A mám 4 súrodencov. Mal jednu frajerku a jeho rodičia povedali ,že sa nehodi do ich rodiny a to jej ocino tiež bol nejakéj vyššej funkcie. Bojím sa ,že keď sa opýtajú jeho rodičia na toto budem vyzerať ako chudera. Nechcem aby ma súdili podľa mojich rodičov. Sama chcem ísť na výšku. Nie sme zas nejaký chudobní. Na prvý pohlad by ste si mysleli ,že mam toľko isto penazí ako on. A mám všetko čo potrebujem a som za to vďačná. Pekne sa obliekam a starám sa o seba. Ale chcem aby aj jeho rodičia ma mali radi ako on. Čo mám robiť mám to skončiť za toto alebo to je blbosť ? Alebo nejaké rady alebo skúsenosti ak máte :)))

Zuzulik8

Riesis problem ktory neexistuje a uz kvoli tomu ides ukoncovat vztah. Zatial sa k tebe nijak negativne nevyjadrili ani nic proti tebe nemaju. A za rodicov sa nehanbi. Kto ta nebude mat rad taku aka si ten ta nemusi zaujimat.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

upozornenie

Navyse vzhladom na vas vek je velmi pravdepodobne, ze nepojde o vztah na cely zivot. To je jasne i jeho rodicom. Ci sa teda hodis dobrodiny je v tomto veku bezpredmetne. Za rodicov sa nehanbi a s priatelom sa majte radi. hotovo

upozornenie

Je celkom mozne, ze sklenar zarobi viac ako pravnicka. Ja osobne viac obdivujem pracu sklenara. Kazdopadne moc riesis.