Tocenie hlavy

Príspevok v téme: Tocenie hlavy
Nina25

Ahojte, potrebujem poradit. Od januara som mala bolesti hlavy, trpnutie ruk, noh. Po asi 3 týždňoch mi to preslo a zacalo sa to znova opakovat pred 2 mesiacmi + sa mi zacala tocit hlava. Isla som doktorke ktora ma poslala neurologovi. Neurolog ma poslal na MG hlavy tam bolo vsetko v poriadku, mala som tam len hypoplazia v4 av, ktora mi zevraj nemoze sposobovat tocenie hlavy, ukoncil a nieriesil dalej. Doktorka ma teda este poslala na ORL a ocne, tam som mala vsetko v poriadku. Spravila krvne testy a aj to bolo v poriadku. Od buduceho tyzdna idem na rehabilitácie, ci to nahodou nieje z chrbtice. Bolest hlavy ma presla, len sa mi furt toci hlava a trpne ruka. Mal niekto taky problem, ako ste dalej postupovali alebo lespie povedane pomohlo vam nieco.

Zuzka8

Hm. Ak vám nezistia nič, tak sa sústreďte na zníženie príznakov, to môžete vlastne už aj teraz.
Bolesť hlavy môže ísť od tej kŕčnej chrbtice, tak je fajn sa naučiť tie cviky. Ak nepomôže jeden druh cvikov, tak iný, treba poskúšať v tejto oblasti. ... Aj tá kvalitná rehabilitácia je fajn, ak sa dá, tak aj zaplatiť odporúčanú rehabilitačnú pracovníčku. .. Suché teplo je tiež fajn na zrelaxovanie svalov okolo kŕčnej chrbtice. A aj masáže.

Neviem, na to tŕpnutie by som skúsila horčík a tiež vit. skupiny B. Ale to by som skúsila iba ja osobne, nakoľko viem, že pomáhajú regulovať nervový systém.

Tomas12345

Tak mňa napadlo že by mohlo ísť o nízky krvný tlak, alebo o nedostatok tekutín, alebo menierov syndróm, ci nedostatok horčíka, alebo tetanicky syndróm.

sunnyball13

...mám 4 dni podobné problémy(nikdy doteraz som nemal)....moja doktorka mi povedala, že to môže byť z počasia....keď to po 4 dňoch neprešlo....a dnes ma v práci motalo a musel som ísť domov...šiel som na neurológiu...nič nezistila...poslala ma na rontgen krčnej chrbtice plus CT mozgu....so šťastím som to dnes absolvoval a výsledky budú o týždeň....teraz si dávam červené víno, alebo vôbec neviem čo mi môže zatiaľ pomôcť...

Magdalenka25

Ahoj :) nie je možné koľko ľudí nachádzam s týmto problémom a nikto nám nevie pomôcť. To isté točenie hlavy, tŕpnutie končatín, ja som tiež objednaná na mr mozgu, dúfam že to tiež nič nebude. Vieš ja som začala chodiť k fyzioterapeutke lebo nemám nervy na čakanie k lekárom, krútenie hlavy mi odstránila mne to robilo až problémy s dýchaním, dokonca som mala ako sa hovorí ,,hrču v krku" dobre že ma neposlali k psychiatrovi a fyzioterapeutka to behom 1 sedenia odstránila, to trpnutie si stále nikto nevie vystveliť preto nás posielajú na mr, ale ja mám problém s celou chrbticou tak môže to robiť aj ona ale môže to byť infekcia, jednu mi už v tele našli a ešte idem na testy na boreliu ta môže byť v tele celé roky, no a tiež to môže robiť intolerancia na potraviny, pýtaj sa na tie základné vyšetrenia zbytočne sa budeš trápiť celé roky.

ahjajjaj

tipla by som si na problémy v oblasti krčnej chrbtice. Neurologické vyšetrenie a rehabilitačno-fyzioterapeutické vyšetrenie s terapiou.