presne na 2 roky sme sa s chlapcom pohadali a rozisli sa.jemu to nerobi ziaden problem no mne ano.neviem sa z toho spamätat.strasne mi chyba a chcem byt s nim.velmi ho milujem no on mna uz asi nie alebo to vie dokonale kryt.vcera mi doniesol telefon lwebo jeho kam. mi ho opravoval a v poho sa rozpraval akoby nic.objal ma a potom povedal aby som sa netrapila.ze mozemem byt kam.ja to nedokazem.ked sa ma dotkne alebo len ako sa rozprava ma tak boli.ide mi roztrhnut srdce.aj ked sa snazim ne to nemysliet neda sa to.co mam robit.:(
prečo rozchod tak BOLI
Zažil som to a tiež neviem pochopiť, ako môže byť taká v pohode a baviť sa, akoby sa nič nestalo. No my sme sa potom ani nevideli a zatiaľ niesme ani kamaráti, tak si váž aj to a neboj, ak máte byť spolu, tak budete a po čase to s ním skús znova, možno aj on pouvažuje a dá Ti druhú šancu, hoci viem, že si nič nespravila...je tak? Pametaj, že nás je takých viac a ja som bol minule na disco a tam mi bolo s kamarátmi fajn, avšak som celý čas uvažoval, ako sa asi má, pretože som vedel, že aj ona sa bavila, ale bol som happy, že je happy:))
Najlepsim liekom na zlomene srdce je nova laska.A hoci sa ti mozno zda ze uz sa nikdy nezalubis a nebudes nikoho lubit tak ako svojho ex, tak ver ze budes a este viac.Ja som sa tiez bala a teraz som taka stastna ako este nikdy v zivote.Mam stokrat lepsieho,tak nic sa neboj,ta prava laska ta estelen caka.
AHOJ,VELMI DOBRE TO POZNAM AKO HROZNE TO BOLI,JA SOM SA ROZISLA PO 4 ROKOCH,A TO LEN TAK BEZ DOVODU SA NA MNA VYKASLAL,BOLA SOM Z TOHO HOTOVA,NO POVEDALA SOM ZE KED SA KUMNE TAK ZACHOVAL,ZE SI NEZASLUZI MOJE SLZY A ABY SOM SA TRAPILA.TIEZ SOM NEVEDELA AKO DALEJ...TEDA AK SA UZ K TEBE FAKT NECHCE VRATIT TAK PROSTE MUSIS NANHO ZABUDNUT,SKUS BYT VIAC SO SVOJIMI KAMARATMI,VIAC CHODIT VON,MEDZI LUDI,HLAVNE NEBUD SAMA,LEBO NEBUDES O NICOM INOM ROZMYSLAT,JE TO TAZKE NO NEBOJ,DOKAZES TO PREKONAT,DRZIM TI PALCE,TAK VELA STASTIA...