presne na 2 roky sme sa s chlapcom pohadali a rozisli sa.jemu to nerobi ziaden problem no mne ano.neviem sa z toho spamätat.strasne mi chyba a chcem byt s nim.velmi ho milujem no on mna uz asi nie alebo to vie dokonale kryt.vcera mi doniesol telefon lwebo jeho kam. mi ho opravoval a v poho sa rozpraval akoby nic.objal ma a potom povedal aby som sa netrapila.ze mozemem byt kam.ja to nedokazem.ked sa ma dotkne alebo len ako sa rozprava ma tak boli.ide mi roztrhnut srdce.aj ked sa snazim ne to nemysliet neda sa to.co mam robit.:(
prečo rozchod tak BOLI
Hmmm no jo sme svine, ale aj vy dokazete spravit zo zivota peklo.
Nechcem nas tu obhajovat. Ja prezivam to iste co ty, aj ked mozem si za to aj sam. Nikdy som jej neublizil, nikdy nepodviedol, len som si nami nebol isty. Az potom to prislo, po mesiaci zacalo peklo. Jo jo, aj mi dokazeme milovat. Ja sa z toho celeho snazim dostat uz pol roka a zatial marne. Kazdy novy vstah skoncil po par tyzdnoch, jednoducho neda sa zabudnut. Zavidim ti tvoj optimizmus ze najdes niekoho na cely zivot, ja tomu uz prestavam verit, bojim sa ze uz nedokazem milovat niekoho ineho... pochybujem ze este niekedy stretniem niekoho komu budem tak verit, ziadne tajomstva, totalna uprimnost... nuz ale sme spiny, tak ako vravis, nevazime si vas az kym nepadneme na papulu... kazdy musi na dno, chvalabohu ja uz to mam za sebou, uz nikdy nezopakujem chyby ktore ma tam dostali... pekny den a drzim palce...
chlapi su velke svine.najhorsie na tom je ze nevedia povedat prevdu ze uz nic necitia ale vodia nas za nos a zbytocne tym ublizuju.preco nepovedia pravdu cim skor ale musime sa dozvediet prevdu od ich kamaratov a neviem koho po 2 3 rokoch???verim ze aj pre nas holky ktore sme milovali chlapcov z celeho srdiecka a dali im vsetko co sme im mohli dat existuju chlapi ktory nas budu skutocne milovat a vazit si nas a budu mat oci len a len pre nas.ale nie len tie 2 roky alebo kolko.ale cely celucicky zivot.verim ze budeme aj my stastne a im sa vsetko vrati.nebiojte sa.budeme mat muzov ktory nas skutocne miluju a rokmi sa bude laska zvacsovat nie stracat.ja tiez uz neverim nikomu ale dufam ze ked najdem praveho on ma presvedci a ukaze mi ze mu mozem verita budeme stastny.neoplati sa koli chudakom sediet doma a plakat lebo prave mozno vonku na nas caka ten pravy.a aj ked to dost boli ked vsade okolo sami stastny parik treba sa odreagovat a ked stretneme tu pravu lasku na to vsetko zle hned zabudneme.
felicity ja som z ružomberka.
dufam že rychlo prejde ten čas kedy ma to prestane bolieť... pohlad na fotku, miesta kde sme boli, jedlo čo sme jedli, všetko kam sa pozriem mi to pripomina, ale zaroven aj stale myslim na to ako velmi mi klamal a ublížil... nikdy som ho nepodviedla ani len myšlienkou že by som s dakym inym niečo chcela mať...jedine co bola asi chyba že som ho uprimne čisto milovala a slepo mu verila každe jeho slovo... ale to čo mi urobil som si nezaslužila...ani ja mu neželam nič zle, ja verim v to že osud bude spravodlivý a jemu sa to raz vráti, alebo možno bude v klamstve celý život...je mi lúto len tej druhej baby že ona nevie aky je klamar a asi mu tiež slepo verí...ked ublížil takto mne on sa nezmení to neverím,ked klamal mne músel klamať aj tej druhej...a potom o čom to je, o klamstvách a podvádzaní.... nebude nikdy šťastný....ale dufam že raz nájdem človeka ktorý si ma zaslúži a bude ma mať skutočne rád bez klamstva a nech sa stane čokolvek bude vedieť byť úprimný....
Ďakujem Lenka, si zlatá, už som ti dnes písala pobede, ale mi to neodoslalo:-( Presne to som mu napísala, že sa mu to vráti a 100krát a teším sa na to, keď prejde zalúbenosť a spoznajú sa, lebo poznať niekoho 4mesiace a brať si ho, lebo je tehotná to chce odvahu, ale to je jeho problém. Stávajú sa aj zázraky, ale neviem... ale neželám mu nič zlé a to som mu aj napísala. Som už taká. Keby si vedela, čo som sa dozvedela, bolo to hrozné a neboj, nezávidím jej, len keď vidím vo výklade svadobné šaty alebo nejakého novorodenca hneď si ich predstavím, ale už nesmiem, lebo si len ubližujem, ale je to ťažké a moc to bolí. A viem, že aj teba Lenka, ale držím ti palčeky, aby si rýchlo našla niekoho, kto si ťa zaslúži. Odkiaľ si?
felicity netrap sa a vobec nezavid tej babe.... ved este ani nevie s kym chodi.... ved ked klamal tebe musel klamat aj jej... a ona ma čo? len zbabrny život s klamarom s ktorým čaká babo, a žiadnu zaruku že za chvilu nebude robiť deti niekde inde...
ty sa chvilu potrapiš ale to prejde musi prejst... ty maš právo najst si človeka ktorému bude na tebe záležať a nesklame ta a to bude spravny otec tvojich detí.. nepoddávaj sa smutku..
ja toto mojho ex len lutujem cely jeho život je a bude klamstvo on sa nezmeni a osud je krutý ale spravodlivý a im sa to raz vráti 100násobne horšie.možno nikdy nebudú štástní...
neboj felicity raz budeme nesmierne štastné, lebo tí čo trápili budú trápení a tí čo sa trápili pre nich budú isto štastní...ja sa tiež trapim idem sa zblázniť ale nedám najavo ako velmi ma to boli a ako mi ublížil.. nikdy, len hrdo treba zdvihnut hlavu a s opovrhnutí sa mu pozriem do očí ked ho stretnem, a ten pohlad moj mu bude nočnou morou...takýto ludia asi nikdy nevedeli lúbiť a nikdy to nepocitia....
ja verim že život bude ku nim spravodlivý...
ty budes mat rodinku babatko ale s človekom ktorý si zaslúži aby si mu porodila dieta a nisila jeho meno...
a nie s niekym kto by ti spravil dieta chvilu by si bola stastná a potom by sa zbalil alebo ti ubližoval v manželstve.
baby, ďakujem že ste napísali...nie že by som bola rada, že ste sa sklamali to vôbec, ale aspoň viem, že nie som sama, lebo tu okolo mňa je samá svadba, samé bábo a ja sa už na to nemôžem dívať, každý niekoho má a ja sa cítim hrozne sama, áno mám kamarátov, ale to samé páriky, hrozne to bolí...teraz už ledva vidím na monitor, ale ten môj príbeh vám napíšem celý...najbližšie...bola som taká slepá, aj by som sa pre neho rozdala, ale jemu také chovanie vydržalo na začiatku a ja som si myslela, že on sa nikdy nemôže zmeniť, to čo som sa dozvedela pred týždňom baby ma odrovnalo, už neverím nikomu... lenka2 držaj sa a aj ty monica. ja sa skúsim nejako z toho dostať, ale keď vidím bábo je to najhoršie, vidím ako drží to jeho a že to malo byť naše...akoby mi niekto pichal nôž do chrbta.... ale máš pravdu lenka2 treba ísť ďalej oni nám za to nestoja, len sa cítim taká sama, akoby sa to zlé stalo len mne, keby sme sa len rozišli, ale on ma držal, že sa to spraví a zatiaľ chystá svadbu, ani nechcem vedieť kedy to má...stále sa pýtam ako mohol? baby dobrú nocku...
Aj ja som sa sklamala..pred troma mesiacmi..Sice som nebola na tom az tak ako FElicity (chudatko :( ) ale mala som priatela vyse dvoch rokov..Myslela som,ze ma lubi..vsetko bolo v poriadku..Az raz siel na vylet na dva tyzdne do Nemecka..Odchadzal so slovami cakaj ma lubim ta.. Po dvoch tyzdnom prisiel a rozisiel sa so mnou cez t o stupidne icq...Nepovedal mi to ani do oci...Nasiel si tam inu (ona tam sla tiez na vylet ) podviedolma tam a od vtedy je s nou...:( Uz je to ale za mnou..No najhorsie je,ked sa s tebou niekto rozijde a ty si pritom myslis,ze je vsetko v uplnom poriadku...:(
felicity mne sa stalo niečo podobne...chodil som s priatelom cele 3 roky. tvaril sa ze ma ma rad a ze by mi nikdy neublizil.. no klamal ma velmi, a nedokazal mi pravdu povedat do oci. az pred mesiacom mi nahodou jeho kamarati ktori mali vypite v jednom bare povedali ze ma priatelku...
mne narozpraval predtym hrozne klamstva ako odchadza robit do salzburgu a vsetko mu sedelo. az ym mi jeho kamarati nepovedali ze nie je v ziadnom salzburgu ze ma stale tu istu pracu a este aj priatelku s ktorou sa chvali ....
ked som ho stretla klamal mi do oci smial sa ze ako mozem verit takym hlupostiam ze ci ho za 3 roky nepoznam na tolko ze by s dvoma naraz nechodil....a ja som mu zasa uverila...chcela som ist za nim do salzburgu on ze ano jasne... ale ked som naozaj chcela a povedala som vtedy a vtedy pridem, pisal mi vyhovorky a ked som pritlacila, po 3 rokoch mi poslal zbabelu smsku ze bude lepsie ked za nim nepridem ze ma nechce trapit ze ma ma rad len ako kamaratku...isla som sa zblaznit ale potom mi to doslo ti kamarati mali pravdu... zdvihla som telefon a zavolala na informacie do jeho prace a tam mi povedali že jasne stale u nas pracuje....
vždy je lepsie vediet pravdu.
moj chlap za to nestal klamal ma podvadzal smial sa nad tym co bola pravda, nestala som mu ani za to aby mi jedinky krat povedal pravdu do oci...vysmial sa vlastne mne klamstvom do oci a este aj tomu vztahu druhemu co ma...
aj ja som chcela rodinku, babo... nic som nechcela len byt s nim...a teraz sa musim zbierat uplne po kuskoch, lebo takto velmi ako mi ubližil som si nezaslužila...
a preto baby treba hrdo zdvihnut hlavu a ist dalej a neobracat sa za spomienkami za clvekom ktory nam tak velmi ubližil
Felicity to je smutné to prejde...nebuď smutná, chápem že to bolí, možno niekto by ti vedel viac povedať kto to zažil...usmej sa dobje?
Ahojte, ani neviem ako začať, často si to tu čítam, občas niekomu pomôžem. Ale teraz sa trápim, teda niečo ma hrozne bolí, ale snažím sa ísť ďalej. Viete, bude to znieť čudne, ale buďte radi, že vaši partneri sa s vami rozišli, že vám povedali, že už s vami nechcú byť. Mne to človek, ktorý bol pre mňa všetkým nedokázal povedať, jednoducho sa tváril, že náš vzťah riešime čo ďalej a viete čo som sa teraz dozvedela?ide sa ženiť a jeho frajerka je v 4mesiaci. Celé 4mesiace mi to tajil, ešte sa tváril, že na mňa žiarli. Po 2rokoch vzťahu... bolí to a viem, že vás to možno nazaújima, ale ako to prekonať? Aj mi sme chceli mať rodinu, veľmi som túžila po diatatku a ona to všetko má. Poznajú sa 4 mesiace a ja som 2roky do toho vzťahu dala všetko... bolí to. Prekonal niekto niečo podobné? Ja už neverím po tých sklamaniach, že budem niekedy šťastná... pekný večer