Preco rozchod tak BOLI

Príspevok v téme: Preco rozchod tak BOLI
???

presne na 2 roky sme sa s chlapcom pohadali a rozisli sa.jemu to nerobi ziaden problem no mne ano.neviem sa z toho spamätat.strasne mi chyba a chcem byt s nim.velmi ho milujem no on mna uz asi nie alebo to vie dokonale kryt.vcera mi doniesol telefon lwebo jeho kam. mi ho opravoval a v poho sa rozpraval akoby nic.objal ma a potom povedal aby som sa netrapila.ze mozemem byt kam.ja to nedokazem.ked sa ma dotkne alebo len ako sa rozprava ma tak boli.ide mi roztrhnut srdce.aj ked sa snazim ne to nemysliet neda sa to.co mam robit.:(

Soraja

mozno ho to trapi,len to nedava najavo. MY sme sa pred mesiacom rozisli s priateloma o dva tyzdne sme sa dlai dokopy, no ale mna to zobralo riadne, schudla som za ten cas 6kg, nemohla som jest, spat, stale som len plakala. No a teraz sme spolu a som stastna. Ale myslim si, ze sa date aj tak dokopy, skus tomu nechat cas. JA mam otestovane bud to, ze vyuzijem ziarlivost,alebo to, ze s atvarim, ze ma to netrapi. Hoci pri tomto mojom som to nedokazala, ale ukazala som mu, ked sme boli spolu (vtedy ked sme boli rozideni), ze s aviem smiat a moze nam byt spolu fajn. Ak nechces zabudnut skus tomu dat chvilu cas a urcite to bude zase dobre. Neboj sere ho to, len chlapi malokedy daju nieco najavo. Ver mi, moj sa stale smial aj ked sme spolu volali a ja som plakala. No co uz, vedia byt obcas strasni.

???

vzdy sa hadame pre uplne somariny lebo obaja ziarlime.pre take blbosti.ale jeho ze sme sa rozisli absolutne netrapi.ja som hotova

sunnysweetie

ahoj..moje male..urcite to strasne boli..a za co ste sa rozisli???urcite si taka citlivka ako ja a on taky "racionalny" ako moj chalan..