Fatimské tajomstvo/ Manuel Fernando ... Ako sa mám zmeniť ? !!!

Príspevok v téme: Fatimské tajomstvo/ Manuel Fernando ... Ako sa mám zmeniť ? !!!
teroxx

Pekný večer prajem : ) . Mám 23 rokov a som chalan ktorý je veľmi hriešny : ( .. v krátkosti ide o to, že už dávno som videl film Fatima, ktorý vo mne zanechal otázky : ) no poslednú dobu to bolo možno ešte aj so mnou bude veľmi zle ale ja dúfam že už nie : ) proste narazil som na knihu Fatima od Fernanda Silvu a nemôžem sa od nej odtrhnúť : ) o chvíľu ju budem mať už prečítanú no dosť veci ma donútilo ešte viac premýšľať .. najviac ma zaujalo to ako panna Mária ukázať deťom peklo a že tam môžu skoncit ľudia .. a ja žijem dosť zlým životom : ( preto sa chcem spýtať hlavne niekoho kto verí vo Fatimu čo mám robiť aby som mohol prísť do neba ? Koľko sa mám modliť a ako sa mám modliť ? Je niekde správne napísané ako sa presne modlí ruženec ? Prosím Vás píšte len ľudia čo naozaj ste veriaci :) a na tú knihu som narazil úplne náhodne a v tom momente som si ju kúpil ;) ďakujem vám za odpovede

LuciaMinarikova

Ahoj, v prvom rade Ti chcem povedať, že je úžasné, že si zistil, že si hriešny a chceš sa zmeniť. Všetci sme hriešny, biblia hovorí, že každý zhrešil a každý potrebuje činiť pokánie na odpustenie hriechov. Ježiš Kristus prišiel na Zem a obetoval sa za nás, za nás hriešnych aby sme mohli prosiť za odpustenie hriechov v jeho mene. On už za hriechy zaplatil na kríži.
Tú knihu, ktorú spomínaš, som nečítala. Jedno ale viem. Nemodli sa k nikomu inému ako k Bohu. Ani k panne Márií, ani k iným svätým, nemodli sa ruženec, v Božích očiach je to ohavnosť, nevytváraj si modly. Spomeň si na desatero Božích prikázaní "Nebudeš mať iných Bohov okrem mňa..". Cesta k Bohu je veľmi jednoduchá. Ak po ňom naozaj túžiš, ak veríš, že Ježiš zomrel za Tvoje hriechy, ak úprimne ľutuješ svoje hriechy a chceš aby Ti Boh odpustil, urob nasledovné: Keď budeš sám, napríklad vo svojej izbe povedz nahlas : Ďakujem Ti, že si poslal syna, ktorý zomrel za moje hriechy. Som veľmi hriešny človek, potrebujem Tvoje odpustenie.... (vyznaj všetky hriechy na ktoré si spomenieš. Potrebujem Tvoju pomoc, prosím vstúp do môjho života, zmeň môj život a veď môj život, daj môjmu životu zmysel. Prijímam ťa za svojho Pána a Spasiteľa. Samozrejme môžeš to povedať svojimi slovami, tak ako to cítiš Ty, to bol len príklad. Treba to povedať nahlas.
Ak vyznáš svoje hriechy, úprimne vo svojom srdci cítiš ľútosť, Tvoje hriechy budú očistené Ježišovou krvou.
Ak Ti môžem poradiť, na začiatok si pozri napríklad na youtube Evnajelium. Uvidíš, ako žil Ježiš, čo hovoril, ako máme žiť, ako sa k sebe máme správať. Čítaj Bibliu.
Krásny a požehnaný deň Ti želám...