Chlap ktorý má všetko

Príspevok v téme: Chlap ktorý má všetko
NataliaB

A hoj . Ako zaujať chlapa ktorý má všetko, nema núdzu o hociake ženy, je dosť namysleny, ked sa s ním bavím cítim sa divne..mám z neho pocit že som niekto menejcenny a moje sebavedomie je pri ňom nulové a tak viem ze nemám šancu
potrebujem vedieť ako na to ale nechcem sa hrať na niekoho kto nie som..alebo lepšie je na takého chlapa radšej zabudnúť? :(

marmelada

Natalia a ty nemas zaujem o henteho z vedlajsiej temy co jeho mama si robi starosti ze velmi prebera medzi zenami ..
popis sedi na neho ..

jjano

ja som si sto percentne isty, ze ak by tan chlap stratil cely majetok a existencu by si musel ist zachranovat za pas, tak by ta tvoja velka laska pominula zo dna na den ...

NataliaB

dobreuzPíšeš blbosti. Ked budeš mať rád jednu ženu, budú tí ostatne ukradnuté tak ako mne su všetci iný..pýtam sa ako na to nie či mám ísť za iným chlapom..

NataliaB

Nemám na to je myslené tak, že ano, on má peniaze a je zvyknutý že sa každá pred ním plazi...normálnej rady sa tu nedockam :/

NataliaB

nie som zlatokopka!!!!!! .ebem na cele sku.vene peniaze, mne o toto vôbec nejde!!!!!!!!!!! to skôr on je posadnutý peniazmi